• 163
    başakşehir'i ziyaret etmesinde bir sakınca olmayan kişilik. adam istanbul büyükşehir belediye başkanı. dolayısıyla istanbul'daki her takımla görüşebilir ki görüşmelidir de.
    amedspor kendisini ziyaret etmiş. edebilir. amaaaaa amedspor'u kucaklamaya çalışmak, ben teröristlerin takımıyım diyen takımı sahiplenmeye çalışmak, futbolcusu jilet kullanmasına rağmen futbolcusunu savunan bir zihniyeti sahiplenmeye çalışmak benim zihniyetime ters arkadaş.
    faşistlik dediğiniz şey ile açık açık terörizme destek verenlere lanet etmek başka şeyler. amedspor ismine itiraz faşizm olabilir ama pkk'ya lanet etmek faşizm değildir.
    yakışmadı ekrem başkan'a.

    edit: hala kendisi amedspor'u ziyaret etti diyenler var. amedspor tebrik ziyaretinde bulunmuş kendisi de kabul etmiş. yaptığı gene de yanlış. amedspor'a kesinlikle sahip çıkmamalı. teröristlerin takımına sahip çıkmamalı.
    --- alıntı ---
    büyükşehir belediye başkanı ekrem imamoğlu, meclis toplantısı sonrasında tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam etti. imamoğlu, kendisini ziyarete gelen amedspor yöneticileri ve toplantıda hazır bulunan kadıköy belediye başkanı şerdil dara odabaşı ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. imamoğlu'nu tebrik eden yöneticiler, ibb başkanı'na amedspor forması hediye etti. ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren imamoğlu, ''yanlarında olacağıma söz vermiştim. bir sözüm vardı yönetime. güzel bir kampanyası var amedspor'un. 'amedspor sensin' diyorlar. o zaman, amedspor benim. maçlarda buluşmak üzere'' dedi. amedsor'un ardından kırklareli belediye başkanı mehmet siyam kesimoğlu ve kktc'nin girne belediye başkanı nidai güngördü de imamoğlu'na ayrı ayrı tebrik ziyaretlerinde bulundu.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın