resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1643
    *türkiye'nin en büyük, dünya ve avrupa'da en çok tanınan kulübünde forma giymekte, aynı zamanda kaptanlığını yapmaktadır.
    *bonservisine net bir fiyat biçilmemesine karşın turkcell süper lig'de oynayan tartışmasız en yüksek bonservise sahip türk futbolcudur.
    *oynadığı futbol, yaptığı asistler, milli takımdaki performansı, espirili ve renkli kişiliği, ayırca özel hayatı ile* ile hiç tartışmasız turkcell süper lig'de oynayan en popüler ve en çok takip edilen türk futbolcudur.
    *kulübün altyapısından yetişmiş öz be öz bir galatasaray evladı, fanatik bir galatasaray taraftarı ve müthiş yetenekli bir futbolcu olduğu için an itibariyle hiç şüphesiz galatasaray taraftarının en çok sevdiği, en çok bağrına bastığı türk futbolcudur.
    *türk olmaktan gurur duyan, neşeli, espirili ve hala "genç" bir insandır ve hiç şüphesiz sorumluluğu büyük zor bir süreçten geçmektedir.
    *turkcell süper lig'in tüm kulvarlarda toplamda en çok asist yapan oyuncusu olması özellikle bu sezon ne kadar önemli bir takım oyuncusu olduğunu göstermektedir.
    *kariyerinde milli takım ile euro 2008'de yarı final, galatasaray ile lig şampiyonluğu, türkiye kupası ve türkiye süper kupası başarıları bulunmaktadır.
    *hiç tartışmasız türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli ve en büyük yıldızdır.
    *bazı mental zaafları olsa da liverpool, arsenal gibi kulüplerde rahatlıkla forma giyebilecek kapasitededir.

    sen tribündeki biz,biz sahadaki sen

    yürüyedur
App Store'dan indirin Google Play'den alın