• 189
    başkanımızın* ne yapıp edip bu takımı kulüp bünyesinde profesyonel yöneticilere teslim etmesi gerekmekte.* bu takımın istikrarsızlığının yabancı travmasının tek nedeni her sene yönetici değişmesi ve şubede her sene belli dönemlerde ortaya çıkan kaos ortamıdır. aslında bu sene yiğit şardan'la istikrarlı bir yapı hedeflenmiş, doğru adımlar atılmıştı. fakat malum olaydan sonra darmadağın olduk.

    öncelikli hedefimiz takımımızdaki yabancılarla uzun süreli anlaşmalar yapmak olmalıdır.* daha sonra da çok kaliteli yabancı bir guard almak olmalıdır.* bu takımın olması gereken yer euroleague'dir. bütün hedefler el'de olmak adına konulmalıdır. bu konuda hiç bir fedakarlıkdan kaçınılmamalıdır.el takımları özel davetle lige alındığı içinde takımımızın önümüzdeki sezonda en büyük hedefinin eurocup şampiyonluğu olmalıdır. galatasaray adının yakışacağı tek turnuva el olduğu için, bu hedef doğrultusunda hiç bir fedakarlıkdan kaçınılmamalıdır.

    edit: biraz anlam karmaşası olmuş ama kusura bakmayın sevgili gsuserler, kafam çok dağınık. siz anladınız benim derdimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın