resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:45
Uyruk:Hırvatistan
  • 6156
    bir gün kaliteli bir hoca olacağına inandığım eski teknik direktörümüzdür. öncelikle ben büyük bir fatih terim hayranıyım. hatta igor tudor ve fatih terim'in kıyaslaması bence densizliktir. bunu baştan söyleyeyim. lakin genelde ülkece övgüyü de yergiyi de abartıyoruz.
    igor tudor'a dönersek, 2017-2018 sezonunda eline güzel bir bütçe verildi. o da doğru oyuncularla bunu kullandı. ancak sezona östersunds faciası ile başlamıştık. bunu unutup yolumuza şampiyonluk parolasıyla devam ettik. ligin ilk haftalarında oynadığımız futbol 2012'den beri oynadığımız belki en dominant oyundu. sonra derbilerdeki korkak futbol ve kötü sonuçlar, ardından kazanın kaynamasıyla başlayan deplasman fobisi falan derken yollar ayrıldı. kendi deyimiyle cadı yanmıştı. biz de böylece imparatorumuza kavuştuk ve onunla daha uzun ve güzel yıllar bizi bekliyor.
    tudor aynı sezonun* sonlarında udinese'yle anlaşıp onları küme düşmekten kurtarmıştı ancak sezon sonu yönetim anlaşmazlığı nedeniyle yollar ayrılmıştı. ertesi sezon yine aynı kulüp yine aynı sebepten 2019'un mart ayında göreve kendisini getiriyordu ve yine küme düşmekten kurtuluyordu.
    kendisinin kısa teknik direktörlük kariyerinin gelecek için umut verici olduğunu düşünüyorum. bence avrupa futbolu için önemli sayılabilecek bir teknik direktör olma potansiyeli kendisinde var. taktiksel birikim olarak fena değildi, kadro mühendisliği iyiydi, bizi çalıştırdığı dönemde kondisyon olarak iyi seviyedeydik. yaşının da henüz genç olduğunu düşünürsek ilerde kendisini geliştirebileceği bolca zamanı var. umarım yolu açık olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın