• 2221
    "kariyerimde frikikten atılmış birçok golüm var. frikik ve duran topların günümüz futbolunda önemi çok arttı. galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynuyorsanız rakipler oyunu hep geride kabul ediyor. o yüzden bu tip duran topların önemi daha da artıyor. bunun için ben her antrenmandan sonra özel olarak çalışıyorum. kendimi geliştiriyorum. umarım en yakın zamanda burada o golleri atacağım."
    . . .

    "performansımdaki yükseliş hangi mevkide görev aldığımla ilgili değil, türk takımlarını tanımaya, hangi şartlarda oynadığınızı bilmeye, türkiye’de oynanan futbol mantalitesini anlamaya bağlı. türkiye’de oynanan futbolda çok koşup çok savaşmanız lazım. özellikle fizik olarak kendinisi en şekilde hazırlamanız gerekiyor. ben de bunu her geçen gün yaptım. başarıyı buna bağlayabiliriz."
    . . .

    "milli takım’da gilberto silva’yla birlikte çift önliberoda oynadık. bildiğim bir pozisyon. maç içinde oyunun yönünü değiştirmek çok önemli. bu özellikle galatasaray takımı için çok önemli. kanatlara bakıyorsunuz aydın, kewell, keita ve arda gibi çok hızlı, kaliteli oyuncular var. bire bir de adam yakaldığı zaman rakibi eksiltecek oyuncular var. oyunun yönünü değiştirdiğiniz zaman bu takımın başarısını da etkiliyor. ve tabiki galatasaray için iyi birşey yapmak beni çok mutlu ediyor."
    . . .

    "galatasaray gibi bir camiada olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. bazı yorumlar yapılıyor, bazı konular çarpıtılıyor. ama ben herkese bu mesajı göndermek istiyorum. kesinlikle galatasaray’da olmaktan mutluyum. böyle değerli insanlarla çalışmaktan çok mutluyum."

    elano blumer
App Store'dan indirin Google Play'den alın