resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1640
    seni ilk tam olarak hatırlayamadığım ümit milli maçında tanıdım arda turan. golü atmıştın ben de bu adam galatasaraylı ulan yine kurtardı takımı diye sevinmiştim. sonrasın da büyük bir patlama yaptın, deyim yerindeyse tırnaklarınla kaza kaza geldin bu günlere. ülkenin yetiştirdiği en büyük futbolculardan biri oldun şimdiden. henüz 20 yaşındayken dünyanın en büyük markalarının reklamı oldun, alınmayacak ödüller aldın.

    hak ettin mi bunların hepsini? hem de sonuna kadar hakettin. belki de en büyük şansın galatasaray futbol kulübünde futbol oynamaktı. belki başka bir takımda olsan bunları gerçekleştirecek isteği, heyecanı bulamayacaktın kendinde. işte bu yüzden sen bize biz sana minnettarız.

    zaman zaman seni izlerken çileden çıktığım oluyordu keza hala oluyor. ama içinin ne kadar galatasaray aşkıyla yandığını çok iyi biliyorum, biliyoruz. medya'da her gün senin adına çirkef yazılar çıkıyor. hatta geçen gün spor gazetesi olarak adlandırılan gazetenin kuşe kağıdı kapağında koskocaman kız arkadaşınla birlikte fotoğrafın vardı. ne yazık ki böyle bir medyası olan ülkede futbol oynamaya çalışıyorsun. yaşıtlarının önünde bir fenomen gibi duruyorsun.

    fakat artık yelkenleri açma vakti geldi. bunu " artık takıma zarar veriyor, iyiliği için gitmesi lazım " şeklinde söylemiyorum ama cidden gitmen gerekli. gidip orada bizim gücümüzü göstermenin vakti geldi. gidip torresle, gerrardla oynama vaktin geldi. gol attıktan sonra seni omuzlarına alma vakti geldi. çünkü bunları hak ettin.

    heh bir de arsenal ile oynayacağınız maçta arshavin'in üstünden kap formayı getir bana be adaş? olur mu?

    iyi ki varsın kaptan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın