• 282
    hırsların mantığı perdelememesi gereken gerçektir. ön eleme oynar gideriz diyorsunuz ama garantisi yok. o şl'ye gitmeden hangi parayla takım kuracaksınız bunları da düşünmek lazım. geçsek bile o maçlarda hırpalanma şansımız var. sezonu erken açmayla uğraşmak lazım. kaliteli yabancı getirmek istediğinizde dezavantaj da oluyor.

    bugün türkiye'deki rakiplerin hiçbirinin avrupa derdi yok. cehennem'deki türk kazanı hikayesi. hatta işlerine gelir. herkes mecburen küçülmek zorunda kalır. aradaki fark açılmaz. yöneticiler de egolarını ezik kitleler üzerinden tatmin ederler.

    bana sorarsanız iş işten geçti. tepedekilerin niyeti belli.

    18 eylül 2019 club brugge galatasaray maçındaki 1 puana burun kıvıranlar bunu iyi analiz etmeli. bu ülkenin futbol derecesi dün oynanmış maçlardır:

    (bkz: 19 eylül 2019 slovan bratislava beşiktaş maçı)
    (bkz: 19 eylül 2019 getafe trabzonspor maçı)
    (bkz: 19 eylül 2019 roma istanbul başakşehir maçı)

    allah'tan fatih terim durumun farkında ki şu anki kadroyla gidip bir puanı aldı geldi belçika'dan. adam hayallerim var diyor. ama gerçekler de var. bunun farkında. yunanistan'ın avrupa şampiyonu olurkenki oynattığı futbolun eleştirilmesi gibi anca öyle kenardan kenardan gidersek hedefe ulaşabiliriz. iki gün sonra görücez real'le, psg'yle oynarken ne olacağını. sakin olmalıyız. biraz zamana ihtiyacımız var. yeterince engelimiz var. ve bu süre içinde bir de ön elemelerle vs. uğraşmamalıyız.

    bu yüzden vakit rakibe avrupa'da rezil olsun gözüyle bakma vakti değil. bana sorsan her sene şl'ye gidelim ama -abartarak söylüyorum biraz da- şampiyon olmasak da olur. türkiye ligi avrupa için araçtır. futbolun güzelliği avrupa arenasıdır. rakibiyle, sponsoruyla, organizasyonuyla orasıdır. burda ne yaparsanız yapın rakibiniz fenerbahçe, başkanı ülkenin en köklü/kurumsal ailelerinden birinin ferdi de olsa bişi değişmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın