• 59
    nedense son yillarda galatasaray fenerbahce derbisi oncesi mac eger galatasaray'in sahasinda oynaniyorsa ortam bir sekilde geriliyor. sanirim amaclanan sey once kamuoyunda ortami gererek bir on antipati yaratmak, akabinde de mac gunu 50 bin kisinin onunde mazlum deplasman takimi rolune burunmek! gecen sene de bu tuzaga dusmus mac sonu yasanan olaylar sonrasi tonla ceza almis ve ocak ayina kadar sallantili bir performans ortaya koymustuk.

    dun ali koç 17 eylül 2019 fenerbahçe'nin kural hatası başvurusu sonrasi yaptigi aciklamalarla bunun on zeminini olusturmak istedi ve bence son derece de basarili oldu. maalesef butun camia bu tuzaga cok cabuk dustu.

    kadikoy'de oynanan maclar oncesinde fenerbahce tarafi tam bir sulh haline burunur, mac gunu ise stadyum da aslinda oyle olmadiklarini goruruz. bunu stadyumda calan muzikten, koridorlarda yasanan olaylara kadar her alanda gorebiliriz.

    bu noktada camiaya dusen gorev, bu tuzaga dusmemek, gerekirse bu mac oncesi bir pr calismasi yaparak istenilen alginin onune gecmektir. kendi sahamizda oynanacak mac oncesi ortami germek, kamuoyunda bir galatasaray ve fatih terim antipatisi yaratiyor ve karsi tarafin elinde koz olarak kullaniliyor. bunun engellemeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın