• 44
    kolay kolay komple teorileri kurmayan beni bile artık çileden çıkarmış olaydır. koskoca türkiye ligi kurumları, takım yöneticileri, hatta takım teknik direktörleri ve basın ali koça biat eder durumda. bizim hakkımızda hiç bir şekilde fikirlerini beyandan kaçınmayan yukarıda bahsettiğim ilgililer fenerbahçe sözkonusu olduğunda, bu takımın lehine bir olay olduğunda sus pus olurken, aleyhine bir olay olduğunda da haykırmaktadırlar.

    şimdi düşünüyorum da dünkü maçta alanya karşısında olan takım biz olsak ve bu başvuruyu yapsak, kural ihlali konusunda gündem oluşturmaya çalışsak, alanya başkanı şimdiye kadar çıkar nutuklar atmaya başlardı. basın haksızlığımızı ispat etmek üzere işbirliği yaparcasına aleyhimize konuşmalar yapardı. yazıklar olsun arkadaş göz göre göre geçen senenin acısını unutturmaya çalışan dikkatleri başka yöne çekmeye çalışan bir adamın oyuncağı olmuş bütün kamuoyu.

    tescillenmemiş, tamamen iddialardan ibaret olan ve gerçekliği hiç bir kanıta dayanmayan, saçmaca uydurulmuş şampiyonlukları kendilerince bir çerçeveye sığdırmış bir kulübün hediyesini kabul eden ve pişkin pişkin gülen bir tff başkanının olduğu bir ligde futbol oynamaya çalışıyoruz. şike süreciyle başlayan ve futboldan soğuyan taraftarın yeniden ilgi göstermeye başladığı bir ligden taraftarı nasıl soğuturuzun tezi yazılıyor resmen. insanlar kutuplaştırılıyor, taraftarlar kin ve nefret duygularıyla dolduruluyor. kimsenin kimseye tahammülü kalmadığı kinden nefretten doğrunun bile görülmediği bir ortam oluşturduğunuz için sizi tebrik ediyorum. kısaca körler sağırlar, birbirini ağırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın