• 35973
    ''man city, dünyanın en iyi takımı olduğu için avrupa'nın en iyi takımı olamayız. duyduğum kadarıyla aynı gezegendeyiz.

    napoli birkaç yeni oyuncu aldı ancak takımın çoğunu korudular, bu yüzden napoli de biz de yeni başlamadık, takımları geçen sene kurduk. umarım, sonunda onlar için daha iyisi olur. ne yaparlarsa yapsınlar bir şekilde dirençli olurlar, savunmamızı zorlarlar, bloklarımızın arasında yaratıcı olurlar. napoli'yi analiz etmekten keyif alıyorum. beraberlik ister miyim, bilmiyorum performansa bağlı. beraberlik bizim için iyi sonuç olursa kabul ederim ama performansımız kazanacak kadar olursa… ilk önce maçı oynayalım, sonra buna karar vereceğim!

    şampiyonlar ligini kazanmamızdan hiç bahsetmedik. cumartesiye kadar newcastle'a odaklandık, dün ve bugün birer tane toplantı yaptık. sadece toplantılarda bu maçı konuştuk. yarın sabah tekrar konuşacağız. geçen sezon da buradaydık. napoli çok güçlü, onları izlemeyi seviyorum ve şimdi bu maça hazırlanıyoruz. şu anda geçen sezonla aynı seviyeye ulaşmaya çalışıyoruz ve geçen yıl gibi istikrarlı olmak istiyoruz aynı zamanda bu yılki futbolumuzu oynamak istiyoruz. gelişimimizi sezonun sonunda değerlendireceğiz.

    şampiyon ligi şampiyonu olmanın yükünü hissetmiyoruz. kazanalı uzun zaman oldu. takımlar bize karşı farklı oynar mı açıkçası hiçbir fikrim yok. daha önce şampiyon ünvanıyla oynamamıştım. umarım bunun için hazırlıklı oluruz.''

    jürgen klopp

    https://gss.gs/209.png (bir gülüşü var sanırsın dişlerini kütahya porselen'e yaptırmış*)

    https://gss.gs/t94.png

    https://www.youtube.com/watch?v=8BcOFCO4zkI

    https://www.thisisanfield.com/...er-liverpool-future/

    https://www.goal.com/...5zhhypb12jrkwcoht8df

    https://twitter.com/.../1121745530768502786 (firmino'nun dişlerine özenmesi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın