• 35931
    "dürüst olmak gerekirse, biz sahaya 3 stoperle çıktık ve taktiğimiz tuttu. geldiğim günden beri bunu istiyorum. sonunda oldu. bugün oldu. 7 puana ulaştık. çok mutluyum. büyük takıma karşı oynadık. 3 büyük puan bizim oldu. buradakiler 4 stoperle oynuyor. bugün 2 forvetle oynadık. bugün maçta taktik kazandı. iyi bir taktikle kazandık. rakibimizin topa sahipken neler yapacağını oyuncularıma gösterdim. buradan taraftarları tebrik ediyorum. oyuncularımı tebrik ediyorum. görevden ayrılan adil konukoğlu'na teşekkür ederim. yeni başkanımıza da iyi bir hediye verdik"

    "maçtan önce beşiktaş teknik direktörü kayode hakkında yorum yapmış. ben bütün hocalara saygılı davrandım, ama oyuncularıma laf söyletmem. birbirlerimizin futbolcularından bahsedeceksek geçen hafta beşiktaşlı n'koudou az daha rakibinin ayağını kırıyordu. eğer bugünkü maç 9-2 bitseydi normaldi. kaleciyle karşı karşıya 3 pozisyonumuz var, 2 direkten dönen topumuz var. biz bugün daha iyiydik.

    "buradan galibiyeti taraftarlarıma hediye ediyorum. bir de mesaj veriyorum. gaziantep yeni bir takım doğurdu, iyi bir takım oldu. bu takımı kucaklamalılar."

    marius sumudica

    (bkz: 14 eylül 2019 gazişehir gaziantep beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın