• 531
    https://twitter.com/...819661018320896?s=19

    şu açıklama kasımpaşa’nın da ergenler tarafından yönetildiğini gösteriyor ve acınacak bir durum ama benim asıl değinmek istediğim konu başka.

    arkadaşlar, 17 takımı karşımıza almak için neden özel gayret sarfediyoruz. bu eğer maksatlı değilse çok hatalı bir tutum. ben karşımızda organize olmuş 6-7 kulüp görüyorum ki bunlar da kendi aralarında bile anlaşamıyorlar. diğer tüm takımları da karşımıza almak neyin nesi.

    bu hatadan tez zamanda dönülmesini ve bir zamanlar aziz yıldırım’ın ve fener taraftarlarının düştüğü hataya düşülmemesini diliyorum.

    üçlü çete ve onlara destek veren rize, kayseri ve kendi hesaplarını yapan trabzon başkanı dışında kim bizim karşımızda. (belki biraz da hasan çavuşoğlu) korsan bildiriye bile imza atmayan on takım var arkadaşlar. bu yanlış tutum sadece üçlü çeteye yarar. düşmeyelim bu hataya.

    bugün her galibiyete 2.7 m lira veriliyor. herkes parasının ve başarısının peşinde. kimse kimseye kıyak yapacak durumda değil. bırakalım bu 17 takım karşımızda söylemini. bazen başkanımız mustafa cengiz de bu hataya düşüyor. lütfen dikkatli olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın