resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 3319
    kanaatimce muhteşem geçen yaz transfer sezonundaki tek büyük hatamızdı.

    öncelikle milyon dolarların döndüğü bir sektörde "şu oyuncuya çok ayıp oldu, bu oyuncunun kalbi kırıldı" gibi kaygıları abes buluyorum. kulübün menfaati neyi gerektiriyorsa o yapılır, "onu üzmeyelim, şunu kırmayalım" denmez. fakat daha nisan ayında kontratını 2021 yılına kadar uzattığımız bir oyuncuyu eylül ayında kadrodışı bırakıyorsak bu çok büyük bir plansızlığa işaret ediyor ve bir taraftar olarak bu plansızlıktan hiç hoşlanmıyorum. oynatamayacağımız bir oyuncuya altı ay boyunca haybeye maaş ödemek zorunda kalmamızı biri izah etmeli.

    linnes'in kontratının uzatıldığı 11 nisan 2019 tarihinden bugüne ne değişti? linnes'in kontratı uzatılarak onunla uzun vadeli çalışma niyeti ortaya konduysa, yaz transfer döneminde mariano veya nagatomo'dan biri neden takımdan gönderilmedi? mitroglou'nu psv'ye bedavaya kiralayıp bizim ödediğimiz maaşını da bonservis girdisi olarak göstermeyi başaran yönetim, aynı şeyi mariano veya nagatomo için neden yapmadı?

    yok eğer linnes teknik heyetin gözünde mariano'dan bile geride kalarak hayal kırıklığı yarattıysa, yaz transfer sezonu boyunca neden takımdan gönderilmedi? linnes en kötü ihtimalde 1-2 milyon euro bonservis bedeli kazandırır, bir senelik maaşını da bizim karşılamamız halinde bonservis bedeli 3 milyon euro'yu bulurdu. 4.5 milyon euro'ya marcao'yu bulan scout ekibi, 3 milyon euro'ya linnes kadar oynayacak bir bek bulamaz mıydı? linnes'in yetersiz bir oyuncu olduğu kampın sonunda anlaşılmışsa, oyuncuyu takımdan gönderme kararının verilmesi için neden transferin son gününe kadar beklendi?

    bütün bu soruların cevabı yok çünkü hala son derece plansız hareket ediyoruz. umarım altı ay boyunca linnes'e ödeyeceğimiz para bu plansızlığımızın son bedeli olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın