• 2632
    öncelikle kendilerinden kendim adına özür dilerim. transferlerde hep başarısız olacaklarını düşündüğüm için biraz sitemkardım fakat 2019-2020 transfer sezonunu çok iyi bitirdiklerini söylemeliyim.

    kendilerinden bir isteğim daha var. lütfen hoca'nın yanında olun ve hoca'nın söyleyip ceza aldığı konuları siz açıklayın. mesela ne mi yapılabilir?

    bu son alınan cezalardan sonra şuna benzer bir yazı paylaşılabilir.

    "fatih hoca'mızın profesyonel kötülükten kastı; diğer rakip başkanlarının sürekli aleyhimizde çalıştığını tespit ettiğimiz için böyle bir söz kullanılmıştır. bizim haksız olduğumuzu ya da böyle bir yapının olmadığı ispat etmek sizin elinizdedir. sadece son günlerde yaşanan şu 3 olayla alakalı taraflar tüm kamuoyuna açıklama yaparlarsa biz de sözümüzün yanlış olduğunu anlarız. peki hangi sorulara cevap arıyoruz. ?

    1- galatasaray - kayserispor maçı sonrası kimler erol bedir'e çık konuş arkanda biz varız dedi? bunların kim olduğu açıklanması ve tarafların niyetlerini bell etmesi gerekmektedir. ayrıca maçtaki hakem hataları da bir programda görüşülüp, tartışılabilir ki bu durumda mağdurun kim olduğu ortaya çıkacaktır.

    2. çaykur rizespor başkanı bizim 3.750.000 euro teklifimizi kabul etmeyip, daha aşağı bir fiyata vedat muriqi'yi sattı. burada vedat muriqi özelinde bir sıkıntımız yok. fakat oyuncunun bizde oynamak istediğini açık bir şekilde beyan etmesine ve bizim teklifimiz çok daha iyi olmasına rağmen niye başka bir takıma satıldı. bir takım başkanı kendi çıkarlarını yoksa başka takım çıkarlarını mı düşünüyor. eğer başka takımı düşünüyorsa, bu rekabet ortamı için ne kadar güvenilir bir durumdur.

    3. mevlüt erdinç için bizden 500 bin euro istenirken niye fenerbahçe'ye bedavaya verildi?

    sadece bu 3 olayın tarafları bile belgelerle açıklama yaparsa biz haksız olduğumuzu kabul edeceğiz. "

    buna benzer bir açıklama yapılıp hocanın biraz arkasında dururlarsa bu taraftar da arkalarında olur. eğer hoca'yı baskılara boyun eğip yalnız bırakırlarsa kendileri daha da büyük yalnızlığa düşer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın