• 195
    uefa'ya galatasarayı şikayet eden mail kampanyasına başlamış güruh. kişisel gözlemlerime göre kendilerini oldukça ilerletmişler. welcome to nani lerden geldi adamlar bu günlere. hazırladıkları metinde grammer falan iyi, kontrol ettim beğendim.

    ama içerik maalesef yarım yarım yarmaktadır.

    ciddi ciddi okurken "a fifa agent bayram tutumlu has declared" diye başlayan bir satıra denk geldim ki tutamadım kendimi bastım kahkahayı. bunu usulsüzlüğü bayramın deklare etmesi sanırım bizi baya zor durumlara düşürecek :(
    söylenenlere göre nyonda her uefa yetkilisi ceketinin iç cebinde bayramın bir adet vesikalık fotoğrafını taşıyormuş.

    bayram kadar güldürmese de bir diğer tebessüm ettiren nokta ;
    "erzurumspor despite having attention of several clubs for purchase of player did not prefer to sell the player until the last day of transfer window"

    evet beyler uefa'ya şikayet edilme sebebimiz erzurumsporun taylanı birçok teklife rağmen başka klüplere transferin son gününe kadar satmayı tercih etmemesi :( vay amk

    bütün samiyetimle söylüyorum. isterse bu ligden bir takım messi'yi getirsin ronaldoyu da getirip onun yedeği diye kulübede oturtsun şunu yapmaya utanırım. yüzüm kızarır. bu nasıl bir hasettir lan. adamlar katıp karıştırıp, bir ümit yazmışlar.

    daha lemina falan da var metinde, yazmaya utandım neyse. sen gidip premier ligden vincent janssen kirala, 2 yıllığına talisca kirala abubakar kirala hiçbir sorun yok. galatasaray lemina kiralayınca otur ağla.

    bugün de utandık başkaları adına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın