• 13
    trabzonspor'un her zamanki gibi "odadaki fil"den bahsetmeden edebiyat parçaladığı metin.

    2011 şampiyonluğunu fenerbahçe'den almayan siyasi iradenin kim olduğunu herkes biliyor. aynı iradenin trabzonspor'a sus payı olarak qatar national bank sponsorluğu ayarladığını ve medical park arena'yı inşa ettiğini de herkes biliyor. trabzonspor yönetimi "bu sus payını istemiyorum, bana şampiyonluğumu ver" diyemediği için karnından konuşmak zorunda kalıyor. çünkü 2011 şampiyonunun kim olduğu tamamen siyasi bir mesele ve bu şampiyonluğun senden çalındığını iddia ediyorsan siyasi bir mesaj vermek, "şampiyonluğumuzu vermezseniz size oy yok" demek zorundasın. bunu diyecek cesareti gösteremezsen ancak böyle kenardan dolaşan hikayeler anlatır, milleti kendine güldürürsün.

    öbür tarafta fenerbahçe rahatça çıkıp "bizi mahkum eden hakimler fetöcü çıktı, bütün dava kumpasmış 2011 şampiyonu biziz" deyip meseleyi kapatıyor. trabzonspor'un buna verecek hiçbir cevabı yok çünkü siyasi iradenin ak dediğine kara diyecek cesareti yok. ama taraftarına şirin gözükmek için paragraf paragraf hikaye anlatmaktan da geri durmuyor.

    ben trabzonspor başkanının yerinde olsam, "sayın cumhurbaşkanı hangi takımdır diyorsa 2011 şampiyonu o takımdır" der, meseleyi kapatırım. taraftarının %70'inin akp seçmeni olan bir kulübün başkanı olarak, çeşitli hukuk katliamlarıyla şampiyonluğun fenerbahçe'de kalmasını sağlayan akp'nin adını anmadan şike davasından bahsetmek insan zekasına bir hakaret oluyor çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın