resim
Taylan Antalyalı
Takım:Samsunspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 185
    kariyerinde mustafa kaplan önemli bir yer tutar.

    taylan bucaspor'dayken de kulübümüz kendisini çok istemiş, lakin ilhan cavcav büyük çaba harcayarak, ailesini de ikna edip oyuncuyu gençlerbirliği'ne transfer etmişti. ilhan cavcav'ı bu konuda zorlayan isimlerden biri, o dönem gençlerbirliği futbolcu izleme ekibinde yer alan mustafa kaplan'dı.

    fakat taylan'ın işleri gençlerbirliği'nde pek istediği gibi gitmedi. irfan buz, ümit özat, ibrahim üzülmez, mehmet özdilek gibi isimler taylan'a hiç forma vermedi. sonunda gençlerbirliği'nin rezerv takımlarından biri olan hacettepe'ye kiralandı. işte burda taylan'ın kaderi değişti. kendisinin gençlerbirliği'ne transferinde önemli rol oynayan mustafa kaplan, hacettepe'nin teknik direktörüydü. hemen hemen her maçta taylan'ı ilk on birde oynattı ve taylan, bucaspor'dan sonra ilk patlamasını hacettepe'de yaptı. burdan büyükşehir belediye erzurumspor 'a sıçradı. geçen sezonun bir bölümünde erzurumspor'un hocası, yazının ilk kısımlarında bahsettiğim üzere gençlerbirliği'nde taylan'ın yüzüne bile bakmayan mehmet özdilek'ti. fakat taylan artık formayı kapmıştı. mehmet özdilek de o formayı almadı.

    gerçek bir futbol emekçisi olan ve buralara tırnaklarıyla kazıya kazıya gelen taylan'a hoşgeldin diyorum. inşallah yükselişini sürdürür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın