resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3334
    kendisini öyle üzgün görünce üzülmedim desem yalan olur. ben kendisini en çok eleştiren insanların başında geldim bu transfer döneminde. dediğim her şeyin de sonuna kadar arkasındayım.

    hastaneye gittiğimde, karakola gittiğimde, ne bileyim, mağazaya girdiğimde bile karşımdaki insandan biraz profesyonellik beklerim. ben bunu hayat ilkesi olarak edinmiş bir insanım. ha türkiye'de bu hiçbir zaman olmuyor. bu demek değil ki olmasın.

    falcao ile resmi düşene kadar zaten kendisine çok bir eleştiri yoktu. o fotoğraf düştükten sonra bir hafta geçti, bir şey yok. iki hafta geçti bir şey yok. dolduğu yerden taştı, zincirleme bir tepki gördü. açıkçası stratejik hatalar yapıldığını düşünüyorum. iyi polis kötü polis oynamaya gerek yok. abdürrahim albayrak kendince gelen ağır eleştirilere üzülüyor, eleştirileri yapanlar ise kendilerini haklı buluyorlar. ayrıca bu olay sadece falcao özelinde değil.

    geçen sene 6 ayda forvet alınamaması, alan ve pato konusunda gerçekleşen hayal kırıklıkları hepsi üst üste biniyor. ben istiyorum ki bir fırsat olarak gördüğümüz bu yönetim, hatalarından ders çıkararak hareket etsin. falcao konusu çok dalgalandı. bazı hatalardan ders çıkarılamadı. alan ve pato'dan farklı olarak, falcao'nun omurgalı duruşu sayesinde bu transferin bittiği söyleniyor. bizzat abdürrahim albayrak söylüyor hatta. demek ki bu transferin de alan transferine dönmemesinin sebebi yönetim başarısı olduğu kadar oyuncunun da duruşu. eğer oyuncu valencia'ya giderim deseydi bugün burada belki bambaşka şeylerden bahsediyor olurduk.

    emekleri için teşekkür ediyorum, dediğim gibi coşkulu olması gereken yerde üzgün olması beni de üzdü. ancak herkes şapkasını önüne koymalı. ben bir taraftar olarak koyacağım. kazanılan bu kredi ile bir sonraki transfer döneminde sakin kalacağım. son gün de olsa, fotoğraflar çıkmış da olsa yönetime güveneceğim. ancak bir başka beklentim de bu tip transferlerin aynı nzonzi, lemina ve seri transferlerinde olduğu gibi profesyonelce halledilmesi.

    falcao transferinde bütün suç abdürrahim bey'de değil. nzonzi transferinde de bütün başarı şükrü hanedar'da değil. bu bir ekip işi. ancak o sızan fotoğrafta kendisi olduğu için hedef tahtasında kendini buldu. bunu da ben normal karşılıyorum. 30 milyonu aşkın taraftarı olan bir camiada yönetici olmak zordur. sizi denetim firması değil 30 milyon taraftar denetler.

    umuyorum ki yapılan hatalardan dersler çıkarılır. çünkü taraftar her yaştan, her kültür düzeyinden, ama daha çok genç ve kanı kaynayan insanlardan oluşuyor. yarın x transferi de böyle bir sürece dönüşürse, sonuçları aynı olacak çünkü.

    ben tekrardan emekleri için teşekkür ediyorum. kendisine de neden bu kadar yıprandım diye sormasını salık veriyorum. neyi farklı yapsak bu süreç daha iyi işlerdiyi düşünüp, cevaplamaları ileride de hem kendilerini hem bizleri rahat ettirecektir.

    falcao zor bir transferdi, öyle de oldu. taraftar daha zorunu da ister. yöneticilik yapılıyorsa bunlara hazırlıklı olmak lazım. daha önce fatih terim başlığında da dedim, burada da yazayım. ben insanların nereli olduğuna, şivesine, siyasi görüşüne karışmam. futbol borsada değil, siyaset alanında değil sahada güzeldir. galatasaray lehine katkı sağladıkları sürece de abdürrahim bey'i de desteklerim bir başkasını da. bugün galatasaray lehine iş yaptıklarını gösterdiler. ancak bu işi daha temiz yapmaları için bazı tepkilerin de olmasının gerektiğini düşünüyorum. "checks and balances" dedikleri sistem, her yere lazım.

    lafı uzatmayayım, gelen galibiyetlerle neşesi yerine gelecektir. ama umarım bazı dersler de çıkarılmıştır. belki fotoğraf sonrası, arkadaşlar oyuncu ile anlaştık ama kulübü ile görüşmeler devam ediyor deselerdi bu kadar tantana olmazdı. belki onu da diyemediler, monaco ile ilişkilerden ötürü. perde arkasında neler döndü bilmiyoruz. ancak yangıncı taraftara da çok fazla yüklenmemek gerektiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın