resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 3330
    neye göre transferde başarısız sayıldığını anlamadığım yöneticimiz.

    falcao gibi bir dünya yıldızını almıştır. bunu ben demiyorum, mustafa cengiz diyor, muslera diyor, yusuf günay diyor, falcao'nun kendisi diyor. ve nasıl aldı? bonservis ödemeden aldı.

    falcao, kendi tipinde bir santraforlar (bitirici) arasında hala ve hala, formu ve yaşına rağmen dünyada kaçıncı sıradadır? ilk beştir bence. hadi kötüsünü düşünelim, dünyada ilk ondadır. böyle bir futbolcuyu bonservis ödemeden almak kolay bir iş mi? fenerbahçe daha bugün falcao'dan bir yaş küçük luiz gustovo'ya medyada yazılanlara göre 6 milyon euro verdi (daha fazla da olabilir). türkiye'nin en zengin ailelerinden birine mensup ve söylentilere göre çok büyük(?) yönetici olan adam, gayet de ortalama ve yaşlı bir futbolcuya 6 milyon euro verip dört yıllık sözleşme (oha) imzalarken, başarısız olduğu söylenilen abdürrahim albayrak dünya yıldızını bedavaya getiriyor.

    türkiye büyük bir ülke değil. berbat bir ekonomiye sahip ve gelişmişlik seviyesi günden güne düşen bir ülke. maalesef canımız galatasaray da bu durumdan nasibini alıyor. biz de zayıflıyoruz. ve tüm bu şartlarda, olası iyi kötü performansından ayrı olarak falcao gibi bir dünya yıldızını, bir markayı, büyük bir reklam kaynağını bedavaya kulübe kazandırmak olağanüstü bir transfer başarısıdır.

    öncelikle içinde bulunduğumuz ffp olayını, türkiye'nin kötü ve karanlık ekonomisini, türk futbolunun günden güne pek çok etmenden ötürü zayıflayan marka değerini iyice bilmek gerek. tüm bunların kritiğini güzelce yapmalıyız. bu kritik yapıldıktan sonra bedelsiz falcao transferinin büyüklüğünü ve başarısını bir nebze görebileceğinizi umuyorum. eğer umutsuz bir vaka değilseniz tabi...

    gözümde efsane galatasaray yöneticisidir kendisi. umarım bir gün kendisiyle tanışabilirim, o derece seviyorum. hem de birbirimizden o kadar zıt (siyasi, dünya bakışı) gibi özelliklere rağmen, kendisini çok seviyor ve ona iyi dileklerimi yolluyorum. sağlıklı ve uzun galatasaraylı ömürler diliyorum.

    güzel insansın apo abi, hem de çok.

    edit: geçmişteki hatalarına yönelik eleştirilerden ötürü değil, falcao'nun transfer sürecine yönelik yapılan eleştirilere karşı yazılmıştır bu entry...
App Store'dan indirin Google Play'den alın