resim
Florin Andone
Takım:Eldense
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Romanya
  • 91
    gerçekten sessiz sedasız, bir anda geldi. brighton'ın yeni menajeri graham potter ilginç bir adam, takımda forvet olmamasına rağmen sistemine uymadığı için gönderiyor, aynısını jurgen locadia'ya da yapmıştı.

    andone ilginç bir oyuncu. romanyalı ama aslında küçük yaşından beri ispanya'da yaşamış, aksansız ispanyolcası var. patlamasını 23 yaşında cordoba'da ikinci ligde 20 civarı gol attığı bir sezonda yaptı. ardından deportivo'yu gelecek senede la liga'da tuttu, fakat orada ikinci senesinde takımın kalanıyla beraber kötü oynadı. brighton kendisini havada kaptı, fakat hem sakatlıkları, hem eski teknik direktörleri chris hughton'ın genel yabancı düşmanlığı (cidden), hem de önündeki glenn murray'nin iyi oynaması sebebiyle hiç şans bulamadı. graham potter'ın yönetiminde ilk maçta golünü attı, ikinci maçta az kalsın valery'nin bacağını kıracak bir müdahaleden dolayı ceza almıştı. bu sene ilk 11 oynayacağı düşünülürken bir anda biz aldık.

    agresif, fiziksel, iyi pres yapan ve iyi bitirici bir oyuncu. boyu uzun olmasa da kafa toplarında çok iyi. heyecanlandırmak gibi olmasın çünkü bir süredir formda değil, fakat gerçekten johan elmander transferini hatırlatıyor. o da galatasaray'a gelmeden önce çok formsuzdu. oyun tarzları benziyor, fakat benim aklıma gelen daha iyi bir karşılaştırma (sadece oyun tarzı olarak elbette, kalite değil) diego costa. ya da hugo almeida'nın koşanı. çok alakasız üç karşılaştırma oldu, fakat bu üçünün ortalamasını alırsanız az çok andone'yi elde ediyorsunuz.

    bu arada agresif derken sadece oyun tarzı değil, açıkçası biraz çirkef de bir adam. benim tahminim 4-4-2 oynarken falcao'nun yanında oynamasını istiyoruz, ki onun için ideal bir hamle. genel olarak yedekten getirmek için bence çok iyi bir oyuncu. özellikle yaşı da 26 olduğundan dolayı ben şahsen inanılmaz memnunum. takıma çok hareket getirebilecek bir oyuncu. umarım sonu mitroglou gibi olmaz, sahada süre bulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın