resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 1499
    lan arkadaş bu adam değil miydi sene başında kamplara katılmayan, arkadaşları sıcakta it gibi çalışırken * almanyalarda orada burada sürten? bir ara takım arkadaşları istasyondu bilmem neydi uğraşırken ahbaplarıyla klip çeken kimdi acaba? geri gelsinmiş, yok öyle yağma. ben futbolcu olsam çalışmak isteyeceğim bir kaç teknik direktörden biri rijkaard olurdu, kendisi bu şansı kaçırdı. kendi bahtına yansın şimdi.

    performans mı? bu nasıl bir performanssa bey baba bir oynar bir oynamaz. 2008-09 sezonunun ikinci yarısında kendisini hiç gören var mı? ayrıca benim için performanstan ziyade niyetin önemi var, eğer lincoln dönecekse bu kadar çabalamış cihan haspolatlı neden dönmesin? hasan şaş'a erken yaşta futbolu neden bıraktırdık o zaman?

    tabii galatasaray forması bu kadar basitse, ben de lincoln gibiyim, hiç bir sezon başı hazırlık kampına katılmadım. beni de bir zahmet takıma alsınlar, bakarsınız ben de bir gün iyi performans gösteririm, pek bir havalı gelirsem bana da tezahürat yaparsınız sütoğlaaan sütoğlaaan diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın