• 35405
    “düşmanlar bizim karşımızda birleşti dost oldu. geçen sene amatör demiştim onlara bu sene görüyoruz ki daha profesyonel bir cephe kurulmuş. bunun karşısında galatasaray camiası tek vücut durmak zorunda, başka bir seçenek yok.”

    “bakın bugünkü maça galatasaray adına hiçbir şey yok maçta. kendi hatalarımızla golleri yedik. enterasan bir maç oldu. kayserispor da kendisinden beklenenden daha iyi mücadele etti. şampiyonu yenmek herkes istiyor bunu biliyoruz bu doğal.”

    “oyunumuzun üstüne koyarak geliştirmek zorundayız. bu sene şampiyonlar ligi’nde daha iyisini yapmak istiyoruz. iki tane birer milyarlık takımlardan bahsediyoruz. iyiymiş kötüymüş bu takımlar falan. bu iki takım da çok büyük takım. brugge bile 23m’a oyuncu alıyor. bizim öyle bütçelerimiz yok.”

    “bu akşam kayseri’de yardımcı antrenörümün başı yarıldı. ağzımızı açmadık. peki bu asy’de olsaydı ne denecekti? başımız neler gelecekti? ne manşet atılacaktı? ben söyleyeyim size 'skandal' yazılırdı.”

    “bu sene galatasaray’ın maçları böyle geçecek anlaşıldı. dışarda bu ortam kurulmuş ve bizi buraya getirdiler. bunu çok açık ve net görüyoruz.”

    fatih terim

    (bkz: 30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın