• 74
    futbolun gercekleri pek sansimizin olmadigini gosteriyor, bunu kabul etmek lazim. lakin galatasaray taraftari olarak olaya boyle yaklasmamaliyiz, inanci ve heyecani yuksek tutmakta fayda var.

    malesef son yillardaki avrupa karnemiz rezalet halde, zorlu sampiyonlar ligi rakiplerini de gectim, alt seviye diyebilecegimiz astana, ostersunds gibi takimlari dahi deviremedik. juventus zaferinden beri tatmin edici bir avrupa zaferi yasayamadik ki bu kulup ve taraftarimiz icin cok ekstrem bir durum. kagit uzerinde 2 yil ustuste sampiyon olmus ve terim'in calistirdigi bir galatasaray'in, 3. sezonda ne olursa olsun, rakip kim olursa olsun imzasini atmasi gerek. isin beklenti kismini olusturan yegane sey bu. bana gore gectigimiz sezon da kotu bir performans gostermemistik, formsuzluk ve forvetsizlik donemimize denk geldigi icin skora yansitamadik, kura sansimizin da yarattigi ters bir baski vardi tabi.

    belki de bu yil ihtiyacimiz olan, ciddi bir sampiyonlar ligi grubuydu ve bu grup bunu karsilayacak. kesinlikle onemli olan sey bizim seviyemiz, ozellikle su kalan saatlerde falcao isini cozmezsek malesef camia olarak karisacagiz, isin saha ici kismi haricinde de. yani geriye gidiyorum, gerets doneminden beri ilk sene sampiyon olan takimla, ertesi sene sampiyonlar ligini oynayan takimlarimiz hep negatif yonde farkli oldu. o sampiyon takimi tasiyabilsek basarili olabilirdik, yani aslina bakilirsa basarisiz sonuclar zaten o seneki takimlarimiz kotu oldugu icin geldi. prandelli ile gecen rezalet sezonu, hamzaoglu'nun gelmesiyle toparlayabilmistik, gecen sene avrupa'da basarisiz olan takim sezonu sampiyon tamamlayabildi, ki onda da takimi devre arasi degistirmemizin payi var. yani bana gore gecen sene nisan-mayista oynayan takimimiz, eylul-ekimde oynayabilse gruptan cikardik. bu seneden en buyuk beklentim, o form durumu ve havayi sadece nisan-mayis'da degil, bu aylarda yakalamak ki potansiyelimizi en sonunda gorelim. bunun icin de bu haftadan baslayarak ligde de performans gormemiz gerekiyor. korkum sudur ki, bu gerceklesmeyip kotu bir sampiyonlar ligi daha gecirirsek duzenimiz cok sasabilir, ligi de etkileyebilir hatta belki yonetim veya teknik kadroyu da. gecmis ornekler bunu gosteriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın