resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 2528
    yazılan bütün entryleri takip etmeye çalışıyorum. kendisini çok isteyenler, çok önemli olduğunu düşünenler bunu hangi performansına göre, izledikleri hangi maçlarına göre iddia ediyorlar lütfen yazsınlar. bakın bunu, bu başlıkta 3. kez tekrarlıyorum, rica ediyorum; 33 yaşını doldurmuş falcao için bu kadar uğraşmaya ne gerek var? lütfen anlatın. ama anlatırken bana porto ya da atletico döneminden bahsetmeyin, monaco'da ya da kolombiya milli takımıyla hangi maçlarını izlediniz son yılında? ne oynadı, ne yaptı?

    bakın eğer gelirse ve iki maç üst üste copa america'daki gibi oynarsa elimizde bir de falcao sorunumuz olur. hani 2 yıllık gelecekse ve bonservis verilmeyecekse ben de istiyorum kendisini ama 2 yıldan fazla kontrat elimizde patlar, bonservis verirsek elimizde patlar.

    geçen sene şampiyonlar ligini boş geçti, ligd e15 gol attı 3'ü penaltı. gollerinin sanırım 2'si hariç hepsi standart gol. iki tanesi falcaovari sayılabilir. oysaki falcao, falcao olduğu yıllarda 10 tane kendine has gol atardı.

    tüm bunları gelmesin demek için yazmıyorum. bonservissiz gelecekse yıllık sadece 5 milyon euro maliyetle gelecekse hemen gelsin. ama sanmayın ki bir kurtarıcı geliyor. falcao artık çok klas bir bitirici, ne yazık ki bundan fazlası olmasına dizleri müsaade etmiyor.

    bir de şu argüman var ki ciddiye alınmaya bile değmez ama neyse; o kötü monaco'da o kadar attıysa bizde iki katını atar. çok uzağa gitme, kasımpaşa'da 20 atan adam sende neden atamıyor? sen kasımpaşa'dan daha mı az hücum ediyorsun? alanya'da şov yapan vagner love neden beşiktaş'ta olmadı ya da?

    tüm bunlardan sonra son sözüm; umarım senelik 5 milyon euro civarı bir maliyete 1 ya da 2 yıllık gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın