• 678
    tarihin en iyi ikinci basketbolcusu değildir. muhtemelen ilk 5'te de değildir. nba'in en şaşalı organizasyonunda 20 yıl oynaması birçok illüzyona sebep oluyor elbette.

    karşılaştırıldığı kendi seviyesindeki yıldızlara göre bireysel oyun verimi düşük bir oyuncudur.

    winner geyiği hiç bitmez. ilk 3 şampiyonluğunda sahadaki en büyük winner shaq'tır bir kere. çıkar onu ortalama bir pivot koy bakalım da görelim winner kimmiş. nitekim kimin finals mvp olduğu her şeyi açıklıyor zaten.

    sonra çıktığı 3 finalin ikisini kazanmıştır. birinde net favoridir zaten. bir diğerinde underdog idi ve zaten kaybetti. son boston finalinde yine aşağı yukarı denk bir seriyi ite kaka 7 maçta kazandılar. berbat bir 7. maç oynamıştır yine kahraman olayım diye zibilyon tane şut kaçırarak.

    winner dedirtecek über bir şey yok görüldüğü üzere. kendisi seviyesindeki her yıldızın sahip olduğu şeyler bunlar. fazlasını yapan da var. son yıllarında kallavi bir kontrat ve yüzde 25 ile şut atarak takıldığı takıma ilkokul müsameresi tadında 50 şut kullanarak veda ettiği abüsrt maç kariyerindeki hatalarını iyi özetliyor.

    birçok yıldız gibi sıvadığı bölümler mevcuttur kariyerinde. 90lardan kalma alfa player ayaklarıyla takım arkadaşlarının enerjisini düşürmüşlüğü de çoktur. jordan kopyası olmaya çalışırken böyle saçmalıklar da oluyor haliyle ama bir yerden sonra çalışmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın