resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:29
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 835
    vedat transferinin olmayışının 3 sebebi vardı:

    1. duruş: vedat daha sezon biter bitmez adı fenerle anılmaya başlandığında ben çocukluğumdan beri fenerbahçeliyim açıklaması yaptı. daha sonra devreye galatasaray girince anında çark etti. galatasaray'a gitmek istediğini defalarca dile getirdi. buna istinaden ultraslan dahil tüm taraftar desteğiyle vedat'a sahip çıkıldı arkasında duruldu. sonra vedat yine çark etti. "fener istedi oldu" açıklaması yaparak fenerbahçe'ye transfer oldu.
    2. hasan kartal denen zatın tutumu: bu adamın nasıl bir karakteri olduğu zaten herkesin malumu. oyuncuyu fenerbahçe'ye vermek için elinden geleni yaptı. galatasaray araya girmese muhtemelen bedavaya ya da ona yakın bir rakama bırakacaktı.
    3. para: hasan kartal, galatasaray araya girince 10 milyon euro gibi uçuk rakamlarla kapıyı açtı. galatasaray'ın en son teklifi 3.75 milyon euro + ozornwafor + sonraki satıştan %20 pay idi. rize için ne kadar iyi bir anlaşma ise galatasaray için bir o kadar kötüydü. ffp kıskacında bulunan galatasaray sadece 1 sezonluk performansına bakıp bu paraları vermeyi göze aldı. sonra duyduk ki fener 3.5 milyon euro + 2 mi 3 mü 5 mi oyuncuya aldığı söylendi. ortada ne doğru düzgün bir açıklama var ne de kap'a yapılmış bir bildirim. yani ne oldu ne bitti 2 taraf haricinde kimse bilmiyor.

    hasılı galatasaray, vedat için gerekli her şeyi yaptı. bu verilen paralar bile ffp varken çoktu. isterse bu sezon 50 gol atsın üzülmem. biz elimizden geleni yaptık. gerisi kendisinin bileceği iş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın