resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 3240
    yıl 2019 hedef sampiyonlar ligi sampiyonlugu, hala olmazsa floryanın cokecegini dusunenler var. arkadas bu takımda turk 11 oyuncusu yok. yabancılarıda anaokulundan getirmedik hepsi profesyonel adamlar, albayrak bu adamlar ortak dil bile konusamazken nasıl florayayı toparlıyor acaba. arada melo gibi bir kac asırı cana yakın adam varsa onlarla bir iletisimi vardır o kadar. man cityde, barcelonada, bayern de albayrak varmı acaba cok merak ettim.
    zaten tum plan albayrakın uzerinden ise florayada biz bosa basarı falan beklemeyelim.
    kendisi su an transferlerden sorumlu gibi gozukuyor. fakat alan, modeste, falcao konusunda kabul edin etmeyin sacmalamanın otesinde hareketler yaptı.
    sezon icerisindeki acıklamaları sezon sonundaki acıklamaları, transfer sezonu icindeki acıklamaları;
    albayrak acıklama yazın bakın, ya yalan soyledi ya da ne dedigini bilmiyordu, her seferinde soylediklerinin tersi oldu. ya da yaptıgı acıklamalarla takımı zor duruma dusurdu.
    kendisini savunanlar copu olmayanlar, bu kadar varklılı adamı elestiriyor diye savunuyor garip sekilde. benim copum olmaması yukarıdakilerin gercek oldugunu degistirmiyor heralde.
    fakat burada kendisinde hic suc yok, hala kendisini varlıklı diye, yonetici diye, arabesk kulturle takımı cok seviyor ya, kalp krizi geciriyor ya diye savunanlar oldukca orda olacaktır. biz de her sene neden sampiyonlar liginde basarılı yakalayamıyoruz diye tartırısırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın