• 478
    en sevdiğim, eskidiği düşünülen ama eskimeyecek olan sistemdir.

    guardiola, kloop gibi hocalar modern sistem, modern futbol anlayışından bahsediyorlar. eyvallah, bizim modern futbol sevicileri de tapıyor bunlara, eyvallah ama o bütçelerinde ki futbolcularla her sistemi oynar, her modern anlayışı yaparsın zaten.

    11-12 zamanı elmander'li 4-4-2 ne kadar güzel işlemişti. iki kanat oyun kurucu kanattı. hem ters hem normal oynuyorlardı. ama prime selçuk ve melo vardı. prime elmander vardı. bu 3 mevki çok önemli 4-4-2 sistemin de. simeone'nin atletico'ya senelerdir oynattığı sistem bu zaten. 4-4-2 görünümlü 4-4-1-1. adam her türlü başarılı oldu. finali getiremedi sadece. barça, real, city, psg gibi bütçesi olsaydı, her istediğini alırdı.

    falcao/diagne'nin arkasına gezen sahte 9 bulabilsek, o kadar güzel olacak ki. örnek talisca. atletico'da griezmann ne kadar önemliydi. fenerbahçe'nin zico'lu en iyi zamanında alex ne kadar önemliydi. 4-4-2 görünümlü 4-4-1-1 çıkıyorlardı, ucl'de bile başarılı olmuşlardı hatırlarsanız.

    biz de alex gibi oynayan akbaba var. tam biçilmiş kaftan ama bir daha eskisi gibi olamayacak sanırım. güncel kadromuz da babel o görevi yapabilir mi sanmıyorum. hoca keşke denese bir süre. ileri de falcao/diagne, arkasında gezen babel, sağ kanat feghouli, sol kanat gezen belhanda, sol göbek seri, sağ göbek nzonzi. görmeyi çok isterdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın