resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 2436
    taraftarda da eski istegin olmadigini herkes goruyor. yonetim artik bu isi bu hafta halledemiyorsa defteri kapatmali. tamam falcao cok buyuk isim falan ama bir oyuncunun transferi bizim onur mucadelemize donmemeli. bu bizim marka degerimize de zarar veriyor bence.

    monaconun kapisinda yatmaktansa sartlarimiz uymadi baska alternatiflerimize yoneliyoruz demek daha dik bir durus olur en azindan.

    bu arada bu yonetim forvet transferi yapamiyor. her mevkii bu kadar iyi desteklenirken forvette 2 yildir ölümüne tökezlememiz niye anlayamiyorum.

    alan, modeste, falcao... yonetim kendi ayagina sikmaya devam ediyor. ffp durumunu 8 yasindaki cocuklar bile biliyor. ve bu yuzden taraftarin zaten dunya yildizi beklentisi yoktu. ama yonetim olarak boyle bir beklentiyi fotograflarina kadar servis edip hazirliyorsun, sonra da olasi bir ayaklanmada sagduyu bekleyeceksin.

    yapmayin hocam ya bize 25 30 yas arasi orta hallice bir forvet alin biz zaten okeyiz. falcao diyip simdi o orta hallice forveti alirsaniz da laf yiyeceksiniz, son gun falcaoyu da alsaniz laf yiyeceksiniz. 2 aydir ayni yerde donup duruyoruz, taraftar olarak yorulduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın