resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 3225
    kendisi hakkındaki önsözüm, kendisiyle şahsen tanışmıyorum.

    kimse eleştirilemez değildir ve kimse galatasaray'dan büyük değildir. belki yaşları itibariyle heyecanlı belki karakteri sebebiyle sabırsız bazı taraftarlarımız kendisini eleştirirken biraz daha dikkat etmeli diye düşünüyorum.

    abdurrahim albayrak; başkan kim olursa olsun, her yönetim kurulu listesinde mutlaka olması gereken bir insandır. neden mi? bir iki tane elimden geldiğince saymaya çalışayım.

    1. mevcut siyasi görüşü ve kime yakınlığı olursa olsun, önceliğini galatasaray'a ve takımın menfaatlerine verir.

    2.özü sözü birdir. bir kere iyi bir insandır. şu aralar iş dünyasına baktığın zaman gerçekten böyle adamlar bir elin parmağını geçmez.

    3. florya'da herkesin ihtiyacına koşar. futbolcunun eşinden çocuğuna, floryanın çaycısına kadar herkesin derdini dinler, elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır.

    4. söz konusu galatasaray olduğunda ne kadar kırgın, kızgın olursa olsun; her zaman kırgınlıklarını bir tarafa bırakır ve göreve koşar.

    5. her seferinde liseciler tarafından ezilmiş, dışlanmıştır ama yönetimde olmadığı zamanlarda bile kendisinin galatasaray'ın gollerinde veya yenilgilerinde ne hallere girdiğini hepimiz gördük.

    kısacası, eksiklikleri mutlaka vardır. ancak ne falcao, ne alan, ne pato, kendisine olan saygımı değiştiremez. ünal aysal'ın yaptığı en büyük hata kendisini listeden çıkartmaktı. zaten gerisini biliyorsunuz. her güzel dönemin içerisinde bizzat aktif rol oynayan ve yönetime girmediğinde çocuklar gibi ağlayan şu adamı nasıl gaddarca *** eleştirebiliyorsunuz anlamak mümkün değil.

    hiç izleyememiş olanlar ve tekrar izlemek isteyenler için linki aşağıya bırakıyorum

    saygılar sunarım.

    https://twitter.com/.../1164600528061587456
App Store'dan indirin Google Play'den alın