• 92
    (bkz: abdurrahim albayrak)

    birisi de kendisidir. kendisini severim, iyi de yöneticidir. 6 sezonda 6 şampiyonluk çok afedersiniz boru değil. her babayiğidin harcı değil böyle bir istatistik.

    ama olmuyor kardeşim. adam transfer işinde çuvallıyor. şunu söylemem gerek, falcao’yu bonservissiz getirme çabası takdire şayan. kesinlikle hak veriyorum bu çabaya. transfer(ler) hakkında konuşması da yanlış değil. yeri gelirse konuşursun. real’in hazard’ı istediği üç senedir konuşuluyordu. bayern’in sane’yi istediği de taraf yöneticiler tarafından çok kez deklare edildi.

    konuşursun, konuşacaksın da. ama henüz ortada bir imza yokken, kulübü adamı henüz bırakmamışken gidip sözleşmeli futbolcuyla fotoğraf çekinip basına sızdırmazsın. ıslak imza yoksa %99 rahat olun demezsin.

    modeste transferi... yok tazminat, yok ceza... konuşmayacaksın kardeşim. kanıtlayamadığın, gerçekliğinden emin olmadığın sözler sarf etmeyeceksin. alan transferi apayrı bir bela.

    eğer ki yoksa yönetimin ve fatih hoca’nın daha çok güvendiği bir yönetici; abdurrahim albayrak transferle ilgilensin, ilgilenmesin demiyorum ama kulübün sözcüsü olmasın. bu adam senin benim gibi taraftar. profesyonellik taşıyamıyor. zengin olmasa, senin benim gibi kombine, bilet kovalayacak. tribünde bağırıp yeri geldiğinde futbolcuya sövecek yeri geldiğinde “allahına kurban” diyecek.

    en yetkili yönetici olsun, lafım yok. başkan yardımcılığına devam etsin, amenna. ama kulüp sözcüsü olmasın. transferden sorumlu yönetici olmasın. sonra milletin ağzına falcao fotoğrafını verirsin, açıklayacağın var kayıtlarını verirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın