resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 3223
    kendisine herhangi bir şekilde ayıp edilmemekte, yanlış yapılmamakta ve günahı alınmamaktadır.
    eğer bir birey, herhangi bir konuda kendisini sorumluluk altına sokuyor ve inisiyatif alıyorsa, süreç devamında ve sonundaki başarısızlıkları da göğüslemek zorundadır.
    abdürrahim albayrak, yapabileceğinden fazlasının sözünü verip eylemini yapıyormuş gibi görünmeye başlamıştı ve perdenin arkasının boş olduğu görünüyor. kendisi takım-yönetim-teknik kadro koordinasyonunu yapması gereken ve hatta bu topraklarda en iyisini yapan kişidir bence ve öyle kalmalıdır.
    ne zamanki gaza gelip geleceğe dönük şeyler yapmaya başladı, bireysel yetenekleri ve edimleri kendisini belli etti. iyi galatasaraylı olmak, heyecanla maç izlemek, her görevde başarılı olunacağı anlamına gelmez. normal şartlarda, zagne 15 milyon yuro videosundan sonra yönetim kararı ile görev tanımı düzenlenmesi gerekirdi ama maalesef bizde profesyonel kararlar alma becerisi yok. falcao transferinin olup olmaması, kendisinin kabiliyet, bireysel görünüm-imaj ve iş bitiriciliğini çok fazla değiştirecek bir duruma yol açmaz çünkü azıcık algılaması olan herkes için abdürrahim albayrak’ın ne olduğu bellidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın