• 219
    (bkz: galatasaray sözlük/#2737084)
    bu çok duygusaldı. sözlükte eski değilim, uzun yıllardır okuyorum gibi bir şey de söz konusu değil.
    uzun süre yazar mıyım takılır mıyım onu da bilmiyorum. fakat notgivingup nickli yazarı az biraz okuduğumda buraya emek harcadığını iyi galatasarayı olduğunu anlıyorum.
    ilgili entry de ki referans entrylere baktığımda uçurulması veya eleştiri sınırının artık çok yukarı çekilmesi hiç normal ve adil değil.

    galatasarayda her zaman eleştiri vardır. galatasaray'ın büyük olmasının sebebi budur. eleştrilemeyen herkes yanlış yapar hoca da aynı şekilde başarısız ilk sonuçta değil başarısız olduğumuz ilk dakikada eleştrebiliriz kendisini.
    biz bir aileysek en sert eleştiriyi ailemize yapmakdan çekinmemeliyiz. şuan tabi ki birlik olacağız ama tam kenetlenmemiz için önce bizi başarıya götürecek yolu bulmamız, bizi başarıya götürecek kişilerin bizi başarıya götürecek yolları bulmaları lazım.

    ayrıca galatasarayda en fazla eleştirilecek kişi her zaman fatih terim olacaktır çünkü potansiyelini biliyoruz ne yapsa daha iyisini yapabilir ama önce (bkz: notgivingup)'ın dediği gibi hoca kendine gelmeli.

    not:yazıyı serviste hiç kafamı toplayamadan yazıyorum oluşan anlam kaymaları kopukluklar için okuma teveccühü gösteren herkesten özür dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın