• 13013
    notgivingup nickli yazarın uçurulması fatih terim'i eleştirdiği için değil diye paragraflarca yazı yazılıyor. ama fatih terim'in eleştirilemez olduğunu belirtmek için yazılan, kan isteyen entryler girin bakın haftanın en beğenilen entrylerinde en üst sırada yer alıyor.

    bu nedir? bu mahalle baskısıdır. sus demektir.

    --- alıntı ---

    söyleyecek yeni bir şeyiniz yoksa her gün, her dakka bu eleştirinizi fırsat olan her başlıkta ve her seferde tekrarlayamazsınız.

    --- alıntı ---

    ne diyor burada salyangoz? yeni bir eleştiriniz yeni bir görüşünüz yoksa aynı şeyi yazıp durmayın diyor. her puan kaybında belhanda'ya sayfalarca çöp yazılıyor. bakın üçüncü sezona giriyoruz istisnasız her puan kaybında hortluyor başlığı. bir galatasaray oyuncusunu ısrarla yeni bir şeyi olmadan, her dakka her fırsatta gömen adamlardan kaçı uçuruldu?

    tekrar soruyorum bu nedir? bu mahalle baskısıdır. bu sus demektir.

    burada oluşan fişlemeden rahatsızım. son dönemde farklı görüşte olanların ötekileştirilmesinden rahatsızım. bizim beğenmeyeceğimiz birşey söyleyeceksen çok dikkatli olmalısın baskısından rahatsızım. çoğunluğun puan kayıplarında eleştiremediği hoca yerine sürekli oyuncu kötüleyip sürekli transfer istemesinden rahatsızım. asıl zararı veren bu zihniyetin kabul görüp yanlış düşünüyorsunuz diyenin baskılanmasından rahatsızım. direk olarak ifade edilmese de taraf olmayan bertaraf olur yaklaşımından rahatsızım.

    sanal bir ortamda, öyle ortaya trip atar gibi gitmenin kimsenin sikinde olmayacağını bilecek yaştayım. ama ben hayatım boyunca böyle bir düzeni benimsemedim, ya bizim gibi düşün ya sus diretmesini kabul etmedim, böyle bir zorbalığa boyun eğmedim.

    burada oluşan bu düzen artık içinde bulunmak isteyeceğim bir düzen değil. herkese selam herkese veda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın