• 35321
    "ikinci yarı 15 dakika bocalamaya başladık ondan sonra oyunu toparladık, ofansif oyuncularımız biraz dahil oldular oyuna. oyuncularımıza teşekkür ediyorum. bundan sonra daha fazla taraftar grubunun bizi desteklemesini istiyoruz. birlikte hareket edersek çok daha iyi yerlere gelebiliriz. sonuçtan ve oyundan memnunuz."

    "bir sürü maç oynanacak. bizim daha geniş oyuncu grubuna ihtiyacımız var. 2-3 oyuncu var takıma katmamız gereken. onları alınca elimiz daha da güçlenecek. 3-4 oyuncumuz sakatlanırsa çok eksik kadroyla çalışırız."

    "4 uefa maçında oyuncularımızın hepsini kullandık, eksiklerimizi, hatalarımızı gördük. çok analiz toplantıları yapıyoruz. hem hücumsal hem savunma anlamında nasıl oynamamız gerektiğini konuşuyoruz. bugün de çok mücadele ettik. böyle oynamamız lazım."

    "benim için sezon başı başlasın da görelim diyorlar. teknik direktör sezon başı gelse ne olur, sezon ortası gelse ne olur. binanın yarısı yapılmış da biz öbür yarısını mı yapıyoruz? inşaatçı mıyız biz?"

    "ben teknik direktörlük yapma meraklısı değilim. ben işin başarı kısmını kovalıyorum. başarılı olmadıktan sonra teknik direktörlük yapmanın bir anlamı yok. zaten türkiye'de de yaptırmıyorlar."

    sergen yalçın

    (bkz: 18 ağustos 2019 yeni malatyaspor başakşehir maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın