• 13011
    ey güzel sözlük!
    keşke benim de 32binküsür entry’m olsaydı, bunların sadece ve sadece 4 tanesi enofsaytentry olsaydı, keşke hep millete gaz verme, konsantrasyon, hadi koçum, bu maçı alacaz, 23. şampiyonluk, 5. yıldız, hüloo amaçlı olsaydı. keşke sana hiç eleştride bulunmasaydım, keşke herkes beni hep beğenseydi. ne olurdu, bazı entryleri hiç girmemil olsaydım; ya da bazı sözleri hiç söylememek için uğraşsaydım. eleştirileri bir kenara bırak diyebilseydim.

    benim gibi düşünmeyenleri bir kenara at diyebilseydim, sen de atsaydın. hiç olmazsa bütün entrylerimi silmek istiyorum yanlışlarım oldu diyebiseydim.

    aslında bu cümleleri kurmayı kendime yasaklamıştım, herkesi övmeyi, herkesi alkışlamayı kendime şiar edinmiştim, böylece bütün entrylerim beğenilecek, sözlüğün büyük değeri olacaktım, hiç olmazsa nick altıma yüzlerce entry girilecek, her yazdığım onaylanacaktı. şimdi her yazdığım kelimeyi, öfkeyle bir diğerine bağlamak zorunda kalmayacaktım.

    oysa sevgili sözlük hiç ofsaytlanma endişesiyle
    yazmadım, ofsayt alma endişesiyle “yazamayan” yazarlardan olmadım, keşke şu ofsayt tuşu kalksın gibi beylik cümleler kurarak seni yönlendirmeye kalkmadım, keşke en beğenilenler ve en ofsayt entryler kalksa da insanlar daha özgürce yazabilseler demedim, bunlar ölü bir düşüncenin hükümsüz yargıları olabilirdi ancak.

    bazı uçurulan yazarlar var sözlük haşa seni eleştirmek hakkım değil elbette birşeyler yapmışlardır, hiç birşey olmasa da birşeyler olmuştur. takip ettiğimiz bir yazarın bir gece ansızın pilot olmasını tabiki de eleştirmek değil amacımız, oh çok iyi olmuş iyiki de gitti zaten hep ceza alıyordu diyen yazarları da “on” tuşuna basarak onurlandırıyoruz yanlış anlama.
    biz böyleyiz işte, bildiğin gibi sevgili sözlük, sağlığına duacıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın