• 13010
    ön edit: bu entry'i notgivingupolarak yazıyorum. ödünç aldığım bu hesap ise öz kardeşim the wazza'ya aittir. bu hesabı, kendisini galatasaraylı yapan, yetmeyip buraya da getiren abisine emaneten verdiği için de teşekkür ediyorum. lütfen kendimi savunma hakkıma saygı gösterin. ve beni, belki de son kez okuyun.

    tanıma geçelim; fatih terim, 2014-2015 yıllarında burada kendisi için neler dendiğine dair kısa bir derleme yaptığım teknik direktördür.

    moderasyondan başlayalım;

    hagipek o toplara girmemiş, zaten genel olarak hocayı seviyor.

    salyangoz mesela, neler yazmış, (bkz: #1977743) dikkat edin, bay ego dendi diye kıyamet kopmuştu ya hani. e buyrun.
    (bkz: #1929789) burada hain demiş mesela. hatta ersun'un teşvikinden daha ağır görmüş yaptıklarını. bak ersun yanal'ın teşvik primi olayını yeğlemiş.
    hele şu entry; (bkz: #1958985) bak hala duruyor. silmeye tenezzül dahi edilmemiş.
    bak mesela burada da düpedüz hakaret var, şeksiz şüphesiz; (bkz: #1577390) efsaneye şarlatan demiş. ve duruyor bu entry de hala.

    hktwoo'ya geçelim; (bkz: #1385951) o da bu entrysinde egosundan dem vurmuş. ego konusunda mutabık mıyız neyiz? neyse, bir de şunlara bakalım;
    (bkz: #1555570) biz bu ifadeyi aziz yıldırım için kullanmaz mıydık? ağır olmuş bence.
    (bkz: #1578515) entry çok uzun, son cümleye dikkat edin yeter. bu cümleyi bugün kullansanız ne olur? sadece soruyorum.
    (bkz: #1597578) "ulan" kelimesi hakaret midir, hukukçu arkadaşlar cevaplasın. hakaretse sıkıntılı bir entry çünkü.
    (bkz: #1598408) koskoca imparatora yalancı denmiş burada da.
    (bkz: #1641827) burada da hocayı direkt hırsızlık yapmakla itham etmiş mesela.

    bak bugün bunların 10'da birini yazan birisinin tüm entryleri didik didik edilir, o kişi fezaya yollanır. bu arkadaşlar sadece yazar değil, moderasyon. yani sen ben böyle bir şey yazarsak "hooop ne yapıyorsun sen" demesi gereken insanlar. kurallar herkes için uygulanacaksa ki hocamız da hep der ya, adaletin olduğu yer diye, buyurun, bu arkadaşlarımızı uçuracak mıyız şimdi? kurallar ali'ye başka veli'ye başka olur mu? vicdanınızla cevaplayın. şahsım adına bu yazılanlar, yazarlığın sonlanması için yeterli değil. ben olsam "biraz daha dikkat hocam" der geçerim. bak ceza bile vermem. ama bunların, dedim ya 10'da birini yazmadım ben.

    sevgi pıtırcığı mocuishle abmizi de yoklayalım mı biraz. hadi bakalım, neler hazırlamış bize. hani bugün diyordu ya, "imparator efsane, eleştiren ya troll'dür, ya fenerli'dir tiz kellesi vurulaaaaa!" diye. bakalım kendi kellesini de koyacak mı ortaya?
    (bkz: #2020372) hocaya bey demeyecekmişiz. kürşat abi öyle diyor. e abi hani efsaneydi bu adam?
    (bkz: #2022415) ha ultraslan ha terim demiş burada da. laf sokmuş kendine göre. yakıştı mı güzel abim?
    (bkz: #1628551) kibirli demiş burada da. kibir = ego olduğuna göre, kürşat abiye göre de terim egolu biri. aman abi ne yaptın?
    (bkz: #1569259) 4. kez geldiği gün diyor, tarihimizin diyor, en karanlık günü olacak diyor, gelmesin diyor. abi adam 1.5 yılda 4 kupa kaldırdı yav.

    bunlar ne abi?şimdi ne oluyorsun sen? troll mü yoksa fenerli mi? moderasyon en ağır cezayı versin mi peki. yazmışsın ya. imparatora laf edenin kanı helaldir diye. bunlara göre katlin vacip. ama biz sana nasıl kıyacağız güzel abim? #ben23rsiz hastag'i öksüz kalır sen olmazsan. konsantrasyon bakınızını sen olmazsan kim verecek. illa biri verir de senle bir başka oluyordu? sana kıyılır mı?

    diğer bir çok yazarın da neler neleri var da çok uzatmayayım etryi.

    ama ortakafagolkardeşim burada uyarmış sizi; (bkz: #1601423) niye dikkate almadınız adamı? niye, çünkü o günün şartları yazdırdı size bunları. o gün öyleydi çünkü. kimse de üstünüze gelmedi. ne diyorsunuz ulan!!! demedi. moda oydu. e bugün de ben böyle düşünüyorum kardeşim. ne var? üstelik sizin gibi, adamı itin bir tarafına sokmadan yapıyorum bunu. yazılarımda hocaya şarlatan, hain, hırsız, bu adama bey falan demeyin vs bir şey var mıydı? öyle bir linçle geldiniz ki, moderasyonu da aldınız o mahalle baskısına. uyduruk kıytırık nedenlerle, yok bu entryde tanım yok, yok şu entry niteliksiz yok bilmem ne. silinen entrylerim gibi onbinlerce çıkarırım şurada. ama amaç belli. çıkarsam da işe yaramaz. benim kellem gidecek. kaçarım yok. neden? hocaya kendine gel dedim çünkü? yanlış yapıyorsun dedim çünkü. durup duruken "gaassaray'dan ayrılırsam floransa'ya dönmek isterim" diyen adama "seni bu halinle almazlar hoca" dedim diye çünkü.

    10 kere ceza almışım. 4.5 yıldır yazıyorum yahu. 5 ayda bir şartelim atsın, ceza alayım ne olacak? terim geçen senenin yarısını cezalı geçirdi de ihraç mı ettiler adamı? bu sene bile cezalı başladı. insandır sinirin tepene çıkar, yazarsın bir şeyler. burası da galatasaraylı'lara ait bir yer. siz ömrünüzde kendiniz için sinirlenme kotası mı koyuyorsunuz? kota dolunca kafanıza sıkıp hayata veda mı edeceksiniz? ne demek yahu 10 kere ceza aldın, öldün çık demek?

    terim eleştirilerine milat mı koyacağız yoksa? birilerinin fetö konusunda koyduğu gibi. teşbihte hata olmasın da öyle mi yapacağız? aynı şeyi yazan iki kişiden 23 aralık 2017'den önce yazan kahraman, sonra yazan hain mi olacak? bu mu yani?

    ben buraya emek verdim kardeşim. hata yaptım mı? bir dünya yaptım. ama troll değilim hele hele fenerli hiç değilim. en has galatasaraylı'yım. mocuishlegibi hikayelerim, salynagozgibi dil bilgim olmayabilir. hagi gibi sakin yapıda biri de olmayabilirim, hktwoo gibi sempatik geçirme taktiğini bilmeye de bilirim. ama galatasaraylı'yım. buralıyım.

    geri istiyorum kardeşim. yazarlığımı geri istiyorum. haksız bir şekilde benden alınanı geri istiyorum. terim, allah korusun, başarısız olursa, 130 milyon €'luk kadroyu şampiyon yapamaz avrupa'da da yürütemezse yine burada herkes sallayacak. o zaman da moda bu olacak ve kimse kimsenin üstüne gitmeyecek. dedim ya allah korusun, bunu ummuyorum tabi ki.
    ama o gün geldiğinde ortalık yine "egoist", "zaten ihanet etmişti", "hoca falan değildi"den geçilmeyecek. ben yazarlığımdan olmakla mı kalacağım? tekrar söylüyorum ben galatasaraylı'yım, buralıyım. başarısızlığı asla umamam. hain değilim troll değilim. ama verin kardeşim yazarlığımı. 2 satır eleştiri yazdık diye, biraz da ayarı kaçırdık diye "siktir git buradan" denecek adam değilim ben. burada da hocadan, hem de 2 kez özür diledim zaten;(bkz: #2736145)

    işte hepinizin huzurunda bir kez daha özür diliyorum hocadan;
    "hocam eleştirilerim sabit ama ayarı kaçırdım kusura bakma. ellerinden öper özür dilerim."

    hadi verin kalemimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın