• 1265
    (bkz: galatasaray sözlük moderasyonu/#2736225)

    düşünce özgürlüğü, insan onuru ve insanın maddi ve manevi varlığını geliştirme temel hakkına dayanmakta, özgür bir birey olmanın ve özgür bir topluma sahip olmanın en önemli öğesidir. düşüncelerini özgürce açıklamaktan yoksun kılınan bireylerden oluşan bir toplumun sosyal, kültürel, politik ve ekonomik alanlarda ilerlemesi mümkün değildir. özgür bir biçimde düşüncenin oluşumuna, yaşanmasına, açıklanmasına izin verilmeyen bir toplumda, bireylerden değil, ancak tek tip ve devletin istediği gibi programlanmış makinelerden söz edilebilecektir. böyle bir sistem ise, bir kısır döngü şeklinde, sorgulamayan, yanlışların düzeltilemediği ve bu yüzden de bir grubun keyfiyeti çerçevesinde işleyen bir devlete yol açacaktır.

    yazdığı entry’de dikkat ederseniz hakaret küfür olduğu anda silinsin ceza verilsin demiyor, böyle bir durum zaten ceza sebebi, terim’i, takımı eleştiren direkt cezalandırılsın diyor.

    her galatasaray’lı gibi ben de takımın, teknik ekibin, oyuncuların başarılı olmasını istiyorum, hata yapıldığında tabi ki eleştireceğim, senin gibi düşünmüyorum diye benim cezalandırılmam ancak faşist, baskıcı rejimlerde olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın