resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 2101
    (bkz: #2719685)
    (bkz: #2724596)
    (bkz: #2729962)

    ısrarla yazdım, yazmaya da devam edeceğim. abuk subuk kaynaklara itibar etmezseniz gereksiz galeyana gelmezseniz durum hiç de karmaşık değil, gayet basit.

    falcao'yla çoktan anlaştık. monaco'yla anlaşmaya çalışıyoruz. onlar doğal olarak bedava bırakmak istemiyor. biz de istedikleri bonservisi hem veremiyoruz hem vermek istemiyoruz. anlaşmaya çalışıyoruz işte bir şekilde. sonunda monaco'nun pes edeceğine inandığımız ve yüksek bonservis veremeyeceğimiz için beklemeye devam ediyoruz. ayrıca başka bir forvete de bonservis ödeyemeyeceğimizden + bonservissiz veya düşük bonservisli alabileceğimiz en iyi forvet falcao diye düşündüğümüzden(ki efsanevi bir keşif transferi yaptığımız durum dışında hak veriyorum) bu kadar sabırlı uğraşıyoruz. işin özü bu.

    detaylara inecek olursak sonunda mecburen bırakacaklarına inandığımız için acele etmiyoruz. ha acele etsek bile ffpden dolayı çıkarıp çat diye istedikleri bonservisi veremiyoruz. araya monaco'yla arası iyi olan menajer mendes'i sokuyoruz. o "falcao'yu bırakın size andre silva'yı getireyim." tarzı vaatlerle ikna etmeye çalışıyor. bu transfer son anda iptal olunca süreç daha da uzuyor. bir yandan falcao sürekli bize gelme isteğini tekrarlıyor. abdurrahim albayrak'la fotoğraf veriyor, cimbombom yazıyor. bir sürü demeç veriyor gitmek istediğine dair. herkes monaco'nun direncini kırmak için uğraşıyor işte.

    herkes çok olumlu konuşurken yuvarlak konuşan ahmet bulut dün ilk defa olumluya yakın konuştu. gayet iyi bir haber bu mesela. güvenilirliği görece yüksek kaynaklar belli. onlar dışında kim ne demiş hiç bakmayın bile...
App Store'dan indirin Google Play'den alın