resim
Steven Nzonzi
Takım:Konyaspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Fransa
  • 150
    nzonzi'nin kariyerine ve oyunculuğuna laf etmek zaten kimsenin haddine değildir. bu konuda zaten kimsenin bir şey tartışacağını düşünmüyorum ama işte burada kocaman bir ama giriyor bizim mali durumumuzda bir takım için doğru bir alternatif değil bu arkadaşlar.
    biz diyoruz bakın çok olmadı 2 sene önce beşiktaş'ın başına gelenleri düşünün. 2 sene üst üste şampiyon olunca havaya girdiler, dediler ki biz artık avrupa deviyiz ve 2011'de kurdukları yapının dışına çıkıp ayaklarını yorganına göre uzatmayı bıraktılar. şu an ki halleri ortadadır.
    ne güzel mali anlamda toparlanma emareleri gösteriyoruz ama yine başladık gazlara. ben hiç bir zaman tüm oyuncularımız 20'li yaşlarda olsunu savunmadım. bana göre en doğru yapılanma bizim mali durumumuzda ki bir takım için tecrübeli oyuncularla gençleri kanalize edebilecek bir yapıyı kurmak. çünkü biz sadece mali değil aynı zamanda sportif başarı da istiyoruz.
    30 yaşın üstünde olan oyuncular aşırı iyi yatırımlar değildir. muhtemelen satamayacağımız( keza nzonzi için bir de kiralık olacak diyorlar) oyuncudan kar edemeyeceğimiz yatırımlardır.
    ülkede olan kur riskini göz önüne aldığımız zaman 30 yaş oyunculara bu kadar fazla maaş bağlamak büyük bir saçmalıktır. yok efendim bir şampiyonlar liginde bir maçı kazandırsa parasını çıkarıyor geyiklerini.
    diyelim babel attı kazandırdı bir maçı. bunun nzonzi'si var falcao'su var feghouli'si var ve bu oyuncular gerçekten az kazanmıyor. bir galibiyet kazandırırsa maliyetini çıkarır saçma bir düşünce. keza işin bir de allah korusun sakatlanma riski de var. ilk maçtan bu adamın ayağı kırılsa ne olacak bizim paralarımız. tamamen ölü ve tehlikeli yatırım.
    bu muhasebeci taraftar görüşü değildir. bu akıl ve sağduyu önderliğinde yapılan çıkarımlardır.
    şampiyonlar liginde şampiyon olmamız da inanılmaz küçük bir olasılık olduğuna göre ilerleyen senelerde sermayeleştirebileceğimiz potansiyelli bir oyuncu bu mevkide bize nzonzi'den daha hayırlı olur.
    nzonzi konusunda olan yorumumun esas hattı budur.
    eğer alacaksak hayırlı olsun dediğim gibi gerçekten çok iyi bir oyuncu ama bu popülist transfer politikası emin olun bize zararlar verecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın