resim
Steven Nzonzi
Takım:Konyaspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Fransa
  • 91
    keşke gidip partey’i, samassekou’yu, en kötü duncan’ı alabilecek maddi gücümüz olsa. tam aradığımız isimler, ben de isterim. ama şu başlığın nzonzi başlığı olduğunu bilmeden yazılanları okusam nzonzi’yi değil de mehmet topal’ı aldığımızı sanarım.

    rasyonel olmak zorundayız, al sat dengesinin sınırlarını aşmadan hareket etmek zorundayız ve bugün ağustos 14 itibariyle kasa ekside. kimi satacaksın o da belli değil. kiralık oyunculara yönelmek şu aşamada bir mecburiyet.

    dünya şampiyonu takımın orta saha rotasyonunda yer alan, market değeri hala yüksek, lig standartlarının üstünde bir oyuncuyu kasa dengesini bozmadan kadrona katıyorsan şu şartlarda öpüp başına koymaktan başka yapacağın bir şey yok.

    ayrıca boyu uzun, kısmen yavaş diye çapa falan sanılıyor olabilir ama onun oynadığı dönemde izlediğim sevilla maçlarında geride konumlanıp oyun kuran bir tipte oynuyordu ve zaten prime zamanı da o sevilla zamanı. yani pas varyasyonlarında uzman, oyun kurulumuna katkısı yüksek bir oyuncu. bu hamleyle de seri’yi üçüncü bölgeye daha yakın kullanabilip asıl ondan alman gerekeni alabilecek, marcao ve luyindama’nın ara ara tutan acemiliklerine iyi bir önlem oluşturacaksın.

    duyumunun ilk düştüğü zaman da yazmıştım, transferi win-win iş. takımının en acil takviyeye ihtiyacı olduğu mevkiyi nzonzi ile kapatmak hele ki şu durumda gayet doğru hamle. ben transfere olumlu bakanlardanım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın