resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 1917
    fenerbahçe'nin vizyoner başkanı.
    nasıl kulüp yönetilmez, diye bir kitap yazsa da gelecek nesillere ilham olsa keşke.
    diğer branşlarda pek takip etmiyorum fenerbahçe'yi ancak futbolda geldiği günden beri doğru yaptığı hiçbir hamle yok. getirdiği sportif direktörden, hoca seçimlerine, sattığı ve aldığı oyunculara kadar hepsi hata... verdiği demeçler bile hatalı.
    fernandao, guliano, josef, mehmet topal, eljif, soldado, skrtel, valbuena bunlar gönderdikleri oyuncular. yerlerine bu oyuncuların yarı kalitesinde bile oyuncular alamadı. neustader kadar iyi bir stoper bile alamadı ki neustader benim bu ligde izlediğim en kötü 3 stoperden biri belki de.
    süreç de yönetemiyor. burada biz abdurrahim albayrak'ın tamamen samimiyetle söylediği; "bırakın da gidip falcao'yu alalım." cümlesini bile yanlış bulup eleştiriyoruz. ali bey meşhur winwin yayınlarında; "transferleri şimdi söyleyip hocaya kalp krizi geçirtmeyelim.", "sizin smslerinizin 2 katını da biz ekliyoruz ve bu bütçeyi transfere ayırıyoruz.", "uefa karar verir vermez düğmeye basacağız." gibi tonla vaatte bulundu. hiçbirini yapmadı.
    yetmez gibi geçen sezon psikolojik olarak çöküntü üstüne çöküntü yaşayan takımı skrtel, mehmet topal'ı da gönderdikten sonra real, bayern, spurs üçlemesinin yanına turnuvaya götürdü. hiçbir gerekli takviyeyi yapmadan sivasla kupa maçına çıkardı, onu da kaybettiler.
    bugün gelinen noktada medyadaki kalemlerine ersun hoca için algı operasyonu talimati da vermiş belli ki.
    tam hayalimdeki fenerbahçe başkanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın