• 2320
    ibra edilmedikleri divan toplantısı sonrasında üç kupa almış, yıllar sonra ilk kez bir sezon sonunda kar açıklamış, az bütçe ile çok iyi bir yaz transfer dönemi geçirip ayağını yorganına göre uzatarak kaliteli bir yedek kulube kurup bunu iki üç as oyuncu ile desteklemiş, falcao gibi bir dünya starını adım adım kadromuza kazandırmak için yoğun çaba sarfeden müthiş bir yönetimdir.

    30 yaşındayım, futbola kafam bastığı günden beri beceriksiz yöneticilerin elinde kulübün erimesine şahit oldum. çocukluğumdan beri galatasaray batıyor, galatasaray bileklik satarak borç batağından kurtulmaya çalışıyor, aziz yıldırım kulübü o kadar iyi yönetiyor ki samandıra tesislerinin merdiven altında para basıyor zirvalari ile büyüdüm.

    şimdi ise roller değişti, fenerbahçe batarken galatasaray mustafa cengiz yönetimi ile güzel işlere imza atıp , kupalara ambargo koyuyor. taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanarak, kulüp menfaatlerini ön planda tutarak müthiş bir ekonomi politikası izliyor.

    mustafa cengiz yönetimi düşmanı ne kadar insan varsa hepsinin köküne kibrit suyu diyorum. bu yonetimde kaç yöneticimiz aktif hangisi ne iş yapıyor bilmiyorum ama başta abdurrahim albayrak ve canım başkanımız mustafa cengiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. varolun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın