resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16122
    rüyamda gördüm kendisini. stattayım maçtan önce ısınmak için takım sahada, ama ardaya yoğun bir şekilde tepki var. falcao falan var ısınanlarda ama ardaya tepki o kadar büyük ki falcao'yu göremedim bile. neyse arda tepkilere sürekli ben galatasaraylıyım, varımı yoğumu dökücem uğruna falan derken arda maça başladı golünü attın kale arkası tribünlerinin soluna tel örgütlere zıpladı. gol sevincini yaşamaya başladı ama öyle böyle bir sevinç değil o sırada bir taraftar yine tepkisini gösterdi ardaya, ardada, ekrem imamoğlu'nun cafe sahibi çocuğun yanağını okşadığı gibi okşadı, taraftar kardeşimizde sen bana nasıl tokat atarsın diye ortalığı galeyana getirdi bende uyandım. bütün bir rüyayı top toplayıcı çocuk gibi kenardan izledim resmen.

    neyse arda turan iyidir, cidden çokta severim ardayı ama arda galatasarayı benim galatasarayı sevdiğim gibi sevemedi.

    laf ettiği formayı ben para verip aldım.
    ben galatasaray da oynasam ve kapasitem yine galatasarayda oynayabilecek düzeyde olsa türkiyede başka takımada gitmem, he ben yurtdışında başka takımada gitmezdim.

    neyse artık, arda galatasarayı seviyorsa bunu pr falan yapmadan direk çıkıp çatır çatır söyleyecek ki biz birazda olsun inanalım.

    edit: turuncusakal uyardı komik teklif ile ilgili kısmı yanlış olduğu için çıkardım. arda turan gerekli açıklamayı yapmış zaten yanlışım için özürdilerim ama gerçek şu ki arda çok istiyorsa galatasarayı dile getirisin istesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın