• 2303
    istifa etsin... niye mi ? bilmem etsin işte canım istedi.
    seviye buraya gelecek çok az kaldı.

    bunca yıldır en rezilinden başkanlar gördüm bunak olanlar dahil. onlar için bile bu kadar istifalı cümle kurlduğunu hatırlamıyorum. falcao gelmezse istifa etsin. gözümden uydurduğum oyuncu transferine şu kadar verirlerse istifa etsin. florya'da panjurlar kırmızı olmazsa istifa etsin.

    en komiği ise kredi yapılandırması yapmadan önce genel kuruldan onay alsın... şu yapılandırma işine en başındna beri karşıyım o ayrı.

    factoring şirketlerinden tefeci faiziyle borç alanlar gidip onay aldığı için cengiz yönetimi devletin ön ayak olduğu yapılandırma nedeniyle gidip onay alsın tabi.
    ve hatta riva'dan gelen teminatı tefeci standartlarında kırdıranlara bir kez olsun "bize sordun mu" demeyenler "şık olmadı" cümleleri kuruyor.

    te allam yarabbim. neyse sinirlenmeyeceğim gülüp geçiniz.

    ben buraya başka birşey için geldim.
    borçların ertelenmesi 2 yıl ana para ödemesiz şekilde (tüm kulüplerde olduğu gibi) bizim ffp anlaşması 2020-2021 sezonu itibari ile bitiyor bu anlaşma işin finansal tarafı için büyük avantaj sağlıyor. diğer taraftan bu kredinin şartarı nedir bilemiyorum büyük ihtimalle kimsede bilemeyecek çünkü bu zamana kadar yapılan anlaşmaların detayları açıklanmadı. (ts ve bjk'nin yaptığı anlaşmalar)
    riva ve florya'dan gelecek para ve o süre zarfında şampiyonlar ligine katılım geliri ek olarak stadyum isim hakkından gelecek para ve temlik altında olan gelirlerin süreleride dolmuş olacak.
    bir saçmalama yaşamazlarsa ve bizim kifayetsizler ordusu ayaklarını kaydırmazsa önleri açık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın