resim
Tiemoué Bakayoko
Takım:FC Lorient
Mevki:Önlibero
Yaş:29
Boy:1.89
Uyruk:Fransa
  • 105
    2016-2017 sezonunda falcao ile birlikte monaco'da şampiyonluk yaşamıştır. monaco o sezon psg hegamonyasına son verip 95 puanla(8 puan fark) şampiyon olmuştu.

    bu arada geçen sezon milan 5 milyon euro kiralama bedeli öderken maaşının yarısını karşılamadığı söylentileri var. yani ffp maaş sınırını geçmemek için maaştan kısıp kiralama bedeline aktarmışlar deniyor. ne derece doğru bilmiyorum. kiralama bedeli + maaşının 7-7.5 milyon euro olduğu iddia ediliyor. araştırmak isteyen varsa bizle de paylaşabilir. ama eğer doğruysa biz de 2.5-3 milyon euro kiralık ücreti ve 4-4.5 milyon euro civarı maaşla kiralayabiliriz bakayoko'yu, şaşırmam.

    bildiğim kısımlar ise bakayoko'nun chelsea'de yıllık 6.5 milyon euro civarı bir maaşı olduğu ve ingiltere'de futbolcular %45 vergi ödediği. yani net olarak aşağı yukarı 3.6 milyon euro kazanıyor bakayoko. bizde ise %20'ye yakın bir vergi var ve yanlış bilmiyorsam onu da oyuncular değil kulüpler ödüyor. bu sebeplerden ötürü transferini asla hayal olarak görmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın