resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1488
    taraftarın gelmesini istemeyerek şımarıklık yaptığı oyuncu. bonservisi elinde olan 33 yaşında world class bir golcüyü (drogba'dan 2 yaş erken geliyor) istememek gerçekten çok komik. kadroyu yaşlılarla doldurma taraftarı değilim takımın çoğunun gençleştirilmesinden yanayım lakin bu arkadaş bir fırsat transferidir.

    falcao'nun arkasına yedek olarak 20 - 24 yaşlarında scout transferi yaparsın işte bu doğru kadro planlamasıdır. arkadaşlar takımın 11'i de scout transferi olmaz 11'i kalburüstü de olmaz. diagne'den gelecek bonservis parasını da orta sahaya ya da yedek santrafor için kullanma şansımız doğuyor.

    birde şu olaya çok tavım takım içi dengeler .. ya arkadaşım hagi ve popescu aldığı maaşlara o dönemde laf edebiliyormuydu takım arkadaşları? bülent korkmaz yanında ki adamın büyüklüğünden haberdardı. kusura bakmasın da falcao ile eren derdiyok aynı maaş skalasında yüzmesin. böyle bir adalet olabilir mi amk. önemli olan 1 milyon euro maaş alması gereken adama 3 milyon vermemek önemli olan kıstas bu ki söylenildiğine göre maaşının 1.5 milyonunu sponsor karşılayacak diyorlar daha ne istiyonuz abi harbiden anlamıyorum ya..

    bitik dediğiniz falcao'nun son 3 yılda ligue 1 de ki performansı şu ki son sene monaco çok kötüydü.

    falcao (21 & 18 & 15)
    edinson cavani (35 & 25 & 18)
    florian thauvin (15 & 22 & 16)
App Store'dan indirin Google Play'den alın