resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 14780
    türk futbolunun kaderini değiştiren adamdır. 2011/2012 sezonunda galatasaray'a gelmeseydi, onun yaptıklarını yapabilecek bir futbolcu aynı paralara (bonservissiz) bulamazdık. bana kalırsa her oynadığında elinden geleni yapan, yapmaya çalışan bir karakterdir.

    sürekli hakkında forma çıkardı denilerek gömülmeye çalışılıyor. afedersiniz ama 3 sene boyunca çalıştığım, elimden geleni yaptığım, çok verimli olduğum, büyük paralar kazandırdığım şirketimde bana ana avrat küfretseler; hem de sadece eski performansımdan daha düşük performans gösterdiğim için; ben de istifamı eder giderim. futbolcuların robot olmadığını ve madem bu kadar para kazanıyorlar küfre de katlanacaklar fikrinin yanlış olduğunu kabul etmek gerekiyor. insan psikolojisi ve duyguları diye birşey var. derbi oynuyorsun 1-0 öndesin herşey yolunda görünüyor, tek küfür yiyen selçuk. burda taraftarın oturup düşünmesi gerekiyor selçuk'tan ziyade. ben selçuk'a hak veriyorum, kimse kusura bakmasın.

    hataları yok mu peki bu adamın, elbette var. arda , burak tayfasiyla çok içli dışlı olup, adam gibi adam röportajı vermesi yaptığı en büyük hatadır. ancak şu an eskisi gibi aralarının iyi olduğunu düşünmüyorum. selçuk, adam tayfasına mesafe koymuş gibi.

    ne olursa olsun, galatasaray takımının kaptanıdır ve karakterli bir adamdır. 2011'de iyi ki bizi seçtin, iyi ki bu takıma hizmet ettin, iyi ki kaptanımızsın.

    son olarak, selçuk geliyor goooolll de geliyorrrr...
App Store'dan indirin Google Play'den alın