resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 14785
    bir kere bile galatasaray ile para konuşmadım diyen bir insan. bir kişi de çıkıp yalanladı mı? paragöz olsa hoca, abdurrahim bu adamı bu kadar sahiplenir mi? selçuk'a 2 sene önce gel kardeşim senin maaş biraz fazla indirelim dediler de selçuk mu indirmedi? ben hayatımda hiç ben bu kadar para kazanmayı hak etmiyorum benim maaşı indirin diyen futbolcu görmedim. biz selçuk'tan böyle bir şey istedik mi? istedik de kabul etmediyse biri de çıksın bu adam yalan söylüyor desin o zaman.

    milli takımda prim olaylarında da kendisinin bir alakası yoktu. o olaylarda selçuk hocaya karşı gelse şimdi sizce bu durumda mı olurdu. hoca selçuk'u formu yüzünden almadığını da belirtmişti yanlış hatırlamıyorsam bir basın toplantısında.

    bu adama çeteci dendi, yabancı düşmanı dendi, hoca yiyor-takımı idare ediyor dendi, sneijder'in kuyusunu kazıyor dendi, dendi de dendi arkadaş. hepsi de yalan. bir tane bile selçuk'u sevmeyen yabancı futbolcu görmedim şu takımda. bir tane bile hoca görmedim selçuk'u sevmeyen. tudor aldı yedeğe selçuk'u o bile büyük karakter dedi adama. sizin nefretiniz farklı arkadaşlar boşuna kendinizi yok yattı, yok para yedi diye kandırmayın.

    selçuk'tan 2-3 sene önce indirim istenseydi kabul ederdi. fakat hangi argüman ile isteyecektik onu da bilmiyorum. tolga ciğerci bile 2 milyon euro alıyordu yıllık. he bu selçuk da alsın demek değil o ayrı. zaten selçuk onlar alıyor ben de alırım paramı diyecek bir adam da değil.

    tek kırgın olduğum ve eleştirilebilecek tarafı forma çıkarmasıdır. o sezon çoğu maçta bulundum ve yine forma çıkardığı maçta stadtaydım. 2 sene şampiyon olmuş takımın kaptanı ve 8 numarasına ana avrat küfürler ediliyordu. tabii çete haberleri çıkmış, hoca da takımdan gönderilmiş vizyoner tayfa takımı yönetmeye çalışıyor. 1-0 önde olduğumuz derbi maçında ana avrat küfür yemek ağır gelmiş olacak ki formayı çıkardı. oyundan çıkmak için de sakat numarası yaptı ya da cidden sakatlandı orasını bilemem.

    edit: formayı fırlatmamıştır. çıkarıp tugay kerimoğlu'na vermiştir. buradan bile nefretinizle yalan söylüyorsunuz. formayı yere atmak, fırlatmak bambaşka bir olaydır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın