resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1354
    yahu gelmiyorsa da gelmesin gidin başkasını alın. bu adam sana gelmezse amerika ya da çin' e gider. millet hala ismine ve transfermarkt istatistiklerine bakıp gaza geliyor, geride kaldı o yırtıcı forvet. sana gelmezse gideceği yer çin falan olur zaten, kendisi bilir. seri transferi vallahi kendisinden daha önemli ve zor bir transferdi. yap teklifi, ver süreyi, o zaman kadar monaco ile sorununu çözüp gelmiyorsa da kalsın kendisini aslında göndermek için götünü yırtan monaco'da ve fransa liginde orta sıralara oynasın.

    benim dediğime benzer şeyleri diyenleri de falcao'yu tanımamakla eleştirecekler neredeyse. ben bu adamın hayranıyım arkadaşlar, pek çoğunuzdan daha fazla izledim bu adamı. en son bir ay önce amerika kupasında da izledim. sizin o hayalinizdeki falcao yok, boşuna beklemeyin onu. ben, hayranı olarak diyorum, başından beri karşıydım gelmesine. ama sonra 7 milyon euro denen yıllık ücret için 5 olacak dendi, bonservis de olmayacak dendi ben de bu şartlarda harika olur dedim. çünkü hem özel bir ismi neredeyse feghouli kadar bir paraya mal etmiş olacaktık hem de diagne'den gelmesini umduğumuz bonservisle bir 6 numara alabilecektik böylece. bu şartlarda gelecekse gelsin ama öyle 7 milyon euro ücrete gelecekse, gelmesi ağustos sonunu bulacaksa gelmese de olur.

    ben şu an bırakın avrupa'nın en iyi 5 forvetinden biri olmayı ilk 20'ye giremez diyorum, bazıları kendilerince dalga geçiyor. o halde yazın abi adamı en son hangi maçta izlediğinizi, hangi özelliklerini gördüğünüzü... öyle instagram fotosu koyup fişek yazarak, gol rakamlarına bakarak argüman sunulabilir mi? adam geçen sene 15 gol attı, 3'ü penaltı, 1'i free kick geri kalanların yanlışım yoksa tamamı ceza sahası içerisinde topla buluşarak. tabii ki iyi bitiricilik çok önemli bir meziyet ama falcao sadece bununla mı falcao oldu? aç izle, bakalım atletico madrid'de attığı goller monaco'da attıklarına benziyor mu?

    5 milyon euro civarına gelecekse ve artık bir an önce(en azından süper kupa maçına kadar) gelecekse çok iyi. takımı sahiplenir, klastır, bitiricidir, sezgileri güçlüdür, iyi de bir karakterdir bildiğim kadarıyla. ancak artık eski hızı, çevikliği, patlayıcılığı, dripling becerisi neredeyse hiç yok. dolayısıyla 7 milyon euro'ya gelecekse ya da geldi gelmedi diye bu iş böyle ağustos sonuna kadar uzayacaksa gelmese de olur.

    (bkz: radamel falcao garcia/@arka direk capone)
App Store'dan indirin Google Play'den alın